Calculator Grondverzet
Heijmans
Rosmalen, NL
23 uur geleden

Als calculator draag je actief bij aan de verwerving van specialistisch grondverzet op onze toekomstige projecten. Zo beoordeel je aanvragen en bestekken van uiteenlopende projecten en bepaal je de kostprijs aan de hand van onze calculatiemethodieken.

Je hebt uitgebreid contact in de markt met leveranciers en onderaannemers bij het aanvragen en beoordelen van diverse aanbiedingen.

Je werkt samen met de PMC-leider Grondverzet en de teamleider Verwerving. Daarnaast werk je mee in tenderteams van grote, complexe projecten waarin uiteenlopende disciplines en niveaus vertegenwoordigd zijn.

Maar je bent ook in staat zelfstandig aanbiedingen van A tot Z uit te werken. Je onderhoudt ten behoeve van je tenders ook externe contacten en maakt in dat kader afspraken met opdrachtgevers / adviesbureaus, leveranciers, onderaannemers en derden.

Jouw werkplek

Je werkt als calculator Grondverzet bij Heijmans Infra Bodemspecialismen vanuit kantoorlocatie Rosmalen en / of op tijdelijke tenderlocaties.

Binnen de businessunit zijn 90 enthousiaste medewerkers werkzaam. Bodemspecialismen legt zich toe op groot en specialistisch grondverzet, bodemsaneringen, opsporing conventionele explosieven en grondhandel in het hele land.

Dit bedrijfsonderdeel van Heijmans Infra fungeert als een operationele gespecialiseerde businessunit waar projecten worden verworven, voorbereid en uitgevoerd.

De calculator Grondverzet speelt daarin een centrale rol.

 • Heijmans Infra richt zich op het aanleggen, verbeteren en onderhouden van weginfrastructuur en openbare ruimte in Nederland;
 • inclusief bijbehorende installaties en locatie gebonden objecten. Daarbij valt te denken aan wegen, viaducten, tunnels, sluizen, waterzuiveringsinstallaties en werkzaamheden die te maken hebben met kabels, leidingen en energievoorziening.

  Ook technische werkzaamheden om wegen en de openbare ruimte veiliger te maken, zoals verlichting, camera- en verwijssystemen, worden door Infra uitgevoerd.

  Jouw profiel

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding richting Civiele Techniek of een vergelijkbaar afgerond;
 • Ervaring met calculatie van grondverzet is een vereiste;
 • Je bent accuraat, flexibel en klantgericht;
 • Je beschikt over de nodige creativiteit en hebt een goed organisatie- en communicatief vermogen.
 • Jouw kansen bij Heijmans

  Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied.

  De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers daarnaast onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals de Technische Universiteiten.

  Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier