IT Resourcing Manager
Vibe Group
Amsterdam
1 dag geleden

Jouw rol als Resourcing Manager

Je searcht, matcht en spreekt potentiële kandidaten en in korte tijd bouw je een relevant netwerk op. Je voert intakegesprekken, bouwt een kandidatenpool op en houd deze op de hoogte van aankomende aanvragen en ontwikkelingen.

Verder schakel je veel met het Customer Success team en bespreek je welke profielen zij graag als collega willen verwelkomen.

Als Resourcing Manager ben je altijd op zoek naar de beste kandidaten in de markt. Het is belangrijk om de arbeidsmarkt goed te kennen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen IT.

Het sourcen op socials, schrijven van vacatureteksten en hunten op LinkedIn en jobboards brengt jou in contact met dé juiste IT professional.

Functie eisen

Jij bent ambitieus binnen het staffing en consulting vak en verdiept je graag in complexe IT profielen. Verder ben je nieuwsgierig naar het infrastructurele deel van IT, waarbij je de verschillende expertises wilt ontdekken en bent hierin doortastend.

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 1-2 jaar werkervaring
 • Je hebt commerciële werkervaring, het liefst in de arbeidsbemiddeling;
 • Je hebt de ambitie om ècht goed te willen worden in IT staffing en consulting .
 • Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een toonaangevend learning & development programma met (sales en staffing) trainingen op maat;
 • Intensieve begeleiding;
 • Een goed bereikbaar kantoor op de Zuidas;
 • Gezellige collega’s met een drive om te winnen;
 • Korting op exclusieve Clubsportive Gym;
 • Een VrijMiBo als knallende afsluiting van de week;
 • Barista koffie en elke ochtend een verse smoothie en vers fruit.
 • Vibe Group

  Wij zijn in 2011 gestart en zijn inmiddels een internationale IT-staffing & consulting organisatie, actief in Nederland, België en Duitsland.

  Inmiddels zijn we de nummer 1 in IT-staffing in Nederland. Onze passie en missie is creating the future. Dit doen we door middel van onze vier nichebrands, die zich allemaal specifiek richten op een deel van de IT-markt.

  Meer weten van minder, noemen wij dat. Om dit te kunnen realiseren, hebben wij natuurlijk mensen nodig die de beste willen zijn.

  Onze merken focussen zich allemaal op een specifiek IT-vakgebied. Eswelt opereert uitsluitend binnen de ERP- en CRM-markt.

  Visser & Van Baars richt zich op BI, Data & Analytics. Spilberg focust zich op IT Development en Testing en Tergos op IT Infrastructure & Security.

  Vibe Group streeft als werkgever gelijke kansen voor alle werknemers en een divers personeelsbestand na. Wij waarderen mensen op hun individuele bijdragen.

  Daarnaast committeren wij ons aan het promoten van gelijkheid, diversiteit en het creëren van een inclusieve werkomgeving.

  TOON INTERESSE IN DEZE FUNCTIE

  Denk je dat deze functie bij jou past? Laat dan je gegevens achter! Voor vragen kun je ook altijd bellen met Dietske Koolhaas, Manager Talent Acquisition, 020-2170669.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier