Constructeur/Projectleider
Kracht Recruitment
Nijmegen, NL
16 uur geleden
source : Bouwvacatures

Als Constructeur / Projectleider geef je leiding aan een team van constructeurs en modelleurs en ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig berekenen van complexe staal-, beton- en houtconstructies.

Je behandeld complexe technische vraagstukken van opdrachtgevers uit in samenwerking met collega’s en derden en bent de communicatiespil tussen al deze projectparticipanten.

Je bewaakt het budget, de planning en de kwaliteit van projecten en draagt de verantwoordelijkheid voor het onderhouden van contacten met de klant.

Functieeisen

 • Afgeronde WO opleiding richting constructie
 • Verregaande kennis van relevante reken- en tekenprogramma’s
 • Sterk analytisch vermogen
 • Communicatief krachtig : verbinden en samenwerken
 • Multidisciplinair / vakoverstijgend handelen
 • Ervaring met BIM / Lean is een pre.
 • Opleidingsniveau : HBO

  Bedrijfsomschrijving

  Onze relatie is een gerenommeerd architecten- en ingenieursbureau dat zich bezig houdt met architectonisch hoogstaande architectuur.

  Naast creatieve, functionele en klantgerichte ontwerpen verzorgen zij de begeleiding van het gehele bouwproces van initiatief tot oplevering.

  Zo voeren zij als rechterhand van de volledige bouwregie. Dit bureau is koploper als het gaat om BIM coördinatie en verwerkt alle projecten in 3D revit modellen.

  Geheel in de stijl van deze tijd werkt het bureau intensief met bouwpartners en klanten samen. Of het nu gaat om direct klantcontact met de eindgebruiker of in bouwteam met de aannemer, zij leveren een waardevolle bijdrage aan het bouwproject.

  Wat betreft de projecten verzorgt de organisatie een breed scala aan interessante werken. Van grootschalige woningbouw met veel variatie tot multidisciplinaire utilitaire projecten waar het soms een technische uitdaging is om de architectonische allure hoog te houden, de organisatie mag het tot hun portfolio rekenen.

  In een hecht team van collega s die intensief samenwerken, komt vanwege het doorgroeien van een van hen een plekje vrij voor een nieuwe collega.

  Kracht Recruitment is gevraagd voor de invulling van onderstaande vacature.

  Arbeidsvoorwaarden

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn erg belangrijk bij deze organisatie. Wij bieden dan ook een fulltime dienstverband met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Daarbij is er uitzicht op een mogelijk vast contract. Daarbij krijg je de kans om op verschillende manieren verder aan jouw kennis en ontwikkeling te werken in een dynamisch bedrijf.

  En vooral; wij bieden een baan waar je kunt werken vanuit jouw kracht!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier