Hulp in huishouding
Randstad
Hilversum, NL
4 uur geleden

HULP IN HUISHOUDING ZOMER PERIODE HUIZEN, HILVERSUM, BUSSUM, NAARDEN

Wat ga je doen?

Als hulp in de huishouding zal jij naar verschillende klanten worden gestuurd die woonachtig zijn Huizen en omgeving. Jij zal bij deze klanten het basis huishouden verzorgen.

Dit betekent het afstoffen van de meubels en het stofzuigen en dweilen van de kamers. Daarnaast maak je de badkamer en het toilet schoon en draai je wasjes en hangt de was op, en vouwt het op wanneer het droog is.

Ben jij de ideale kandidaat?

Jij bent dé ideale kandidaat als jij ervaring hebt in het schoonmaken van huizen bij mensen die hulpbehoevend zijn. Jij krijgt hier energie van en vindt het ook leuk om een praatje te maken met de cliënten.

Je bent woonachtig in (de omgeving van) Huizen. Je bent beschikbaar in de zomerperiode in iedergeval van week 31 tot week 36.

Jij bent betrouwbaar en representatief en vooral vól enthousiasme! Ook ben jij in het bezit van een fiets of auto, zodat je naar verschillende klanten op 1 dag toe kan worden gestuurd.

Wat bieden we jou?

Naast een functie waarin je veel sociaal contact hebt met andere mensen, is dit een mooie toevoeging voor jouw CV. Het is in principe een oproeppoule voor ongeveer 15 tot 20 uur per week.

Het salaris bedraagt : €11,09 bruto per uur

Daarnaast ontvang je een fietsvergoeding van 1,09 per dag.

Hoe kan je solliciteren?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en lijkt de vacature je leuk? Reageer dan direct via de 'solliciteren' button. Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je nog aanvullende vragen?

Neem dan gerust contact op met Roos, Ruben of Mayke via 035-6711111 of Hilversum nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Roos, Ruben en Mayke

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier