Projectleider sport
Antea Group
Deventer
5 dagen geleden

Werkgebied : Realisatie Locatie : Deventer 'Ben jij een iemand van inhoud en commercie in de realisatie van sportvelden? Wij zoeken een echte aanpakker die nieuwe projecten binnenhaalt en naar een succesvolle afronding stuurt.

Als jij de persoon bent die ons kan helpen ons marktaandeel in Oost-Nederland te versterken, lees dan snel verder!'

Dit is jouw uitdaging :

Antea Sport is onze businesslijn die sportvelden aanlegt en ook het onderhoud verzorgt. Voor de regio Oost-Nederland zoeken wij een commerciele projectleider die projecten in de realisatie van sportvelden binnenhaalt en vervolgens inhoudelijk aanstuurt.

Dat betekent dat jij als Commercieel Projectleider Sport acquisitie pleegt in jouw werkgebied. Voor de projecten in de regio ben jij verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing.

Jij stelt samen met ons bedrijfsbureau offertes op en schrijft in op tenders. Ook zet jij een goed projectteam neer dat jij op aanstuurt om de projectdoelen te behalen.

Uiteraard evalueer je de projecten na afloop zowel extern als ook intern. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de projectregistratie en maandelijkse financiele rapportage.

Wij zoeken iemand die zich niet uit het veld laat slaan. Een harde werker die gemakkelijk contacten legt en een groot netwerk goed kan onderhouden.

Is dit iets voor jou? Dan maken we graag eens kennis.

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, moet je aan het volgende profiel voldoen :

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • je hebt relevante ervaring in realisatie, en bij voorkeur enige ervaring met realisatie van sportvelden;
 • je woont bij voorkeur in Overijssel;
 • je ben altijd op zoek naar manieren om dingen slimmer te kunnen uitvoeren.

  Werken bij Antea Group

  Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk.

  Daarnaast bieden wij prima arbeidsvoorwaarden (o.a. 13e maand en lease-auto) die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften.

  Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit en staan met beide benen op de grond. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

  Businesslijn Sport

  De businesslijn Sport is gericht op de realisatie van sportaccommodaties in Nederland. Dat varieert van een padelbaan tot een verplaatsing van een compleet sportpark.

  We doen dit in company samen met J&E Sports en GBN-AGR en met andere partners uit zowel binnen- als buitenland.

  Daarnaast richt Antea Group zich ook op de (her)ontwikkeling van woon- en werkgebieden, de aanleg van parken en groenvoorzieningen, boorlocaties, ondergrondse infra en rioleringswerken.

  Daarnaast zijn we betrokken bij de uitvoering van assetmanagement van de buitenruimte, natuur- en waterbouw, bodembescherming en -sanering.

  Projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders zorgen voor planmatige begeleiding van projecten, vaklieden zorgen voor daadwerkelijke uitvoering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier