Hulpkracht
Bouwmaat
Roermond, LI, Netherlands
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Hulpkracht zorg jij ervoor dat onze schappen er netjes, gevuld en verzorgd bij liggen. Daarnaast zorg je ook dat de zaagruimte, de verfmengbalie, de verkoopruimte en het buitenterrein opgeruimd en schoon blijft.

Jij weet dat een goede presentatie van producten de verkoop bevordert. Je kijkt dan ook goed om je heen en ziet meteen waar jouw inzet nodig is.

Verder verzamel je afhaal- en bezorgorders en zet deze klaar voor controle of maakt ze gereed voor verzending. Klanten ben je uiteraard ook graag behulpzaam.

Zo zaag je op verzoek plaatmateriaal, meng je verf en help je bij het inladen van producten.

Jouw vestiging

Bij Bouwmaat maak je deel uit van een ambitieus en professioneel team. Wij tillen zwaar aan begrippen als betrokkenheid en collegialiteit.

Daarmee maken we niet alleen buiten maar ook binnen het verschil. Wij gunnen iedereen succes en investeren daar ook in. Via ons eigen digitale Opleidingshuis reiken wij je een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen aan, zodat je actief kunt werken aan je eigen groei en ontwikkeling.

Leren doe je bij ons overigens elke dag. We geven jou alle ruimte om met nieuwe ideeën en initiatieven te komen. Sterker nog : we gaan ervan uit dat jij nergens beter tot je recht komt dan in een omgeving die continu in ontwikkeling is.

Simpelweg omdat jij zelf ook wilt blijven groeien! Zo bouwen wij met elkaar aan winnende teams en een formule die z’n gelijke in de branche niet kent.

Je werktijden vallen binnen onze ruime openingstijden. Vanzelfsprekend mag je daarbij rekenen op passende arbeidsvoorwaarden conform de cao Hibin.

Daarom zeggen wij : Je bouwt meer op bij Bouwmaat.

Je bouwt meer op bij Bouwmaat!

Wij bouwen graag samen aan jouw ontwikkeling. Zo kun je opleidingen volgen of doorgroeien naar een andere functie.

Verder bieden wij :

 • Een goed salaris naar aanleiding van jouw leeftijd en (werk)ervaring
 • Een bonus op basis van persoonlijke prestaties en die van de vestiging
 • Een goede pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Korting tot 20% op het assortiment
 • Een informele werksfeer
 • Persoonlijke en inhoudelijke ontwikkelmogelijkheden door een breed aanbod aan opleidingen
 • Wat breng je mee?

  Klantgerichtheid. Daar sta je voor. Jij weet dat klanten op ons bouwen! Je bent scholier of volgt een opleiding in de richting van logistiek of winkelmedewerker en bent bereid om nog veel bij te leren. Daarnaast :

 • Een contract voor 3 tot 15 uur per week (en tijdens vakanties in overleg meer)
 • Je hebt interesse in bouwmaterialen
 • Je werkt zorgvuldig
 • Je vindt het leuk om in een team te werken
 • Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met zaterdag
 • Meer informatie of direct solliciteren?

  Deze vacature is in samenwerking met Young Capital. Nadat je gesolliciteerd hebt via de button op deze site, ontvang je een mail (check ook je spam) met daarin een link.

  Dit is de link naar de website van Young Capital. Het is dus de bedoeling dat je via de website van Young Capital solliciteert.

  Na jouw sollicitatie nemen onze collega’s van Young Capital contact met je op. Bij een positieve eerste indruk heb jij een gesprek op de vestiging met een van onze managers.

  Wanneer dit gesprek ook positief wordt beoordeeld ga je bij jouw Bouwmaat vestiging als uitzendkracht aan de slag. Dit betekent dat jij een contract afsluit met Young Capital en als volwaardig Bouwmaat collega aan het werk gaat.

  Jouw werkzaamheden, rooster en verlof stem je af met je leidinggevende van Bouwmaat. Het salaris en het vakantiegeld krijg jij Young Capital.

  Mocht je vragen hebben, stel deze gerust.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier