Assistent Filiaalmanager regio Amsterdam
Jumbo
Amsterdam, nl
5 dagen geleden

Je bent graag met klanten, commercie, producten en processen bezig. Als je dat nog eens mag combineren met taken op Kassa en Service, versafdelingen of goederenverwerking, dan heb jij jouw droombaan te pakken.

De Jumbo formule is je als Assistent Filiaalmanager voor de vestiging in regio Amsterdam dan ook op het lijf geschreven.

Goed nieuws, want we hebben hier de leukste boodschap die je vandaag tegenkomt. Dit is jouw kans om medeverantwoordelijk te zijn voor onze winkel. Ben je er klaar voor?

Maak van klanten fans als Assistent Filiaalmanager

Het belangrijkste verschil met je filiaalmanager? Die is eindverantwoordelijk voor zowel het proces als klant & commercie, terwijl jij een van beide aandachtsgebieden aanstuurt.

Gaat je voorkeur naar het proces uit - voorraadbeheer, goederenverwerking, kwaliteit en HACCP - en heb je daarvoor de kwaliteiten?

Dan span je je samen met je team tot het uiterste in de klant vlot en ongestoord te laten winkelen. Neem je klant & commercie voor je rekening, dan draait alles om commercieel beleid en het realiseren van een optimale klantbeleving en het voortdurend verrassen van je klanten.

Belangrijk is de wijze waarop je je medewerkers begeleidt : door ze te coachen en positieve feedback te geven. In zo’n open sfeer kan iedereen zeggen wat hij of zij denkt, en werken aan de eigen ontwikkeling en groei. Verder :

 • Ondersteun je het team van specialisten en teamleiders die de dagelijkse leiding op de winkelvloer hebben.
 • Besteed je samen met je filiaalmanager aandacht aan een passende personeelsplanning en een commercieel plan, beide voor de korte en lange termijn.
 • Vervang je je filiaalmanager bij diens afwezigheid.
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Van het grootste assortiment tot de laagste prijzen en de beste service die we leveren met onze 7 Zekerheden. Als Jumbo willen wij de beste, prettigste, leukste en fijnste supermarkt zijn.

  Sterker nog, we gaan net zo lang door tot onze klanten dat ook vinden! Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen elke dag leuker kan zijn. Jij toch ook?

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in regio Amsterdam. Als supermarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

  Samen, ondernemen en winnen

  dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Assistent Filiaalmanager nog een schepje bovenop. Hoe? Door je mensen zodanig te inspireren dat ze zichzelf beter willen maken.

  En door samen met je filiaalmanager ontwikkelingen bij Jumbo, in je marktgebied en in de sector in de dagelijkse winkelpraktijk te integreren.

  Daar kun je je ondernemende en ambitieuze instelling prima bij gebruiken. Daarnaast heb je :

 • Minimaal een diploma van hbo-niveau
 • Ruime ervaring in leidinggeven aan grotere teams.
 • Liefde voor food en hospitality.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier