Magazijnmedewerker
Logistic Force
Etten-Leur, NL
11 uur geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij helemaal op je plek in het magazijn en ben jij een ster op de werkvloer? Wij zijn op zoek naar een allround magazijnmedewerker met ervaring in de buurt van Etten- Leur.

Ben jij degene die wij zoeken? Wacht niet langer en solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Jij gaat er voor zorgen dat de klanten allemaal weer van hun producten worden voorzien! Je gaat namelijk alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn uitvoeren.

Denk hierbij aan inbound, outbound, het picken van orders en het schoon en netjes houden van de werkvloer. Een heftruck certificaat is hierbij een must.

Vanuit het magazijn, ga jij ervoor zorgen dat de klanten allemaal weer op tijd de producten krijgen! je gaat namelijk alle voorkomende en verzorgende werkzaamheden in het magazijn verzorgen.

De inbound en outbound verzorgen zullen de meest voorkomende werkzaamheden worden. Daarnaast zal je af en toe moeten order picken en natuurlijk ervoor zorgen dat de werkvloer netjes is! Een heftruckcertificaat is een pré bij deze vacature.

Wat heb je echt nodig?

 • Heftruck certificaat; veiligheid boven alles!
 • Ervaring; ervaring is een must bij deze vacature
 • Affiniteit; affiniteit met techniek is fijn
 • Hoe we je terugbetalen?

 • Om te beginnen geven wij jou een marktconform salaris via de CAO van de inlener. Maar misschien is onze persoonlijke betrokkenheid nog wel belangrijker;
 • Wij geven om onze werknemers, jullie staan altijd centraal voor ons. Daarom staan wij ook voor persoonlijke aandacht en oprechte waardering.

  Daarnaast denken wij niet alleen mee over jouw toekomst, we proberen altijd het beste in jou naar boven te halen en investeren waar mogelijk ook in jou! Denk hierbij aan het verlengen van de benodigde certificaten.

  Geef jij daarnaast alles voor onze opdrachtgever? Dan zijn er nog vele andere opleidingsmogelijkheden mogelijk voor jou bij Logistic Force!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier