Fieldoperator procesindustrie
BRControls Projects BV
Amsterdam, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Field Service Engineer Meet- & RegeltechniekWerkgebied : regio’s Noord Holland Zuid Holland Over de functie AlsField Service Engineer Meet- en Regeltechniek HVAC heb jeverantwoordelijkheid voor een breed scala aan werkzaamheden.

Jebent onder andere belast met het functioneel testen van deHVAC-installatie aan de hand van de regeltechnische omschrijving.

Je rapporteert regelmatig de voortgang van het project aan deProjectleider Meet- en Regeltechniek. Taken Softw are engineeringen inbedrijfstelling van de M&R installaties Adviseren enondersteunen van onze relaties bij de M&R installaties Serviceen onderhoud uitvoeren aan M&R installaties Storingen zoeken enverhelpen aan M&R installaties Wij vragen Minimaal 3 jaarervaring met de engineering en inbedrijfstelling van meet- enregeltechniek Bekendheid met de producten BRControls is een pré HBOwerk- en denkniveau Commerciële affiniteit en communicatief jemannetje kunnen staan Teamplayer die ook de leiding kan nemenFlexibel in houding en gestructureerd in uitvoering Rijbewijs B Wijbieden Prima marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaardenAuto en telefoon van de zaak’ Fulltime dienstverband (40 uur) Veelverantwoordelijkheid en zelfstandigheid Grote mate vanflexibiliteit Doorgroeimogelijkheden binnen het vakgebiedMogelijkheden voor het volgen van vakgerichte opleidingen encursussen Afwisselende werkzaamheden Solliciteren of meerinformatie?

Spreekt bovenstaande functie jou aan en wil je graag onderdeel van ons gemotiveerde team uitmaken waarin respect, ambitieen betrouwbaarheid tot de kernwaarden behoren?

Stuur dan eensollicitatiebrief met jouw motivatie en voorzien van (bij voorkeurper e-mail) naar of info brcontro Schrijven kan ook.

Stuur jouwbrief in dat geval naar BRControls Projects BV, Paxtonstraat 17,8013 RP ZWOLLE. Wil je meer informatie over deze vacature?

Neem dancontact op met Alexander Wassink op . We zien je reactie graag zospoedi g mogelijk tegemoet! Acquisitie naar aanleiding van dezevacature wordt niet op prijs gesteld.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier