Werkvoorbereider Elektrotechniek
VNOM
Rotterdam, Netherlands
2 dagen geleden
source : Jobg8

Wat ga je doen?Ervaren of aankomende Werkvoorbereiders Elektrotechniek, graag jullie aandacht voor het volgende! VNOM heeft een concrete baan voor jou beschikbaar.

Wegens groei van de onderneming ben ik per direct opzoek naar gemotiveerde vakmensen zoals jij! Als Werkvoorbereider Elektrotechniek krijg veel verantwoordelijkheid.

 • Zo ga je je bezighouden met het volgende : Zorg dragen voor een goede voorbereiding van een project;Het maken van een juiste en goede planning;
 • Als jouw kennis en ervaring dit toelaat houd je je ook bezig met tekenwerkzaamheden;Zorg dragen voor een goed contact tussen jou, jouw leidinggevende, monteurs, leveranciers en andere partijen binnen het bouwproces.

  Wat heb je nodig?Als Werkvoorbereider Elektrotechniek is het belangrijk dat je jouw opgedane kennis- en ervaring meebrengt.

  Daarnaast is het belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt. Je zal komen te werken in een dynamisch, ambitieus bedrijf.

 • Dit zie ik ook graag in jou terug. Hieronder vat ik kort enkele punten toe welke ik graag terug zie komen in jouw profiel : Afgeronde opleiding richting elektrotechniek of soortgelijke;
 • Aantoonbare werkervaring;In het bezit van een VCA en een geldig rijbewijs;Ervaring met Syntess is een pré;Goede kennis van Word, Excel en Outlook.

  Je krijgt : Jouw nieuwe werkgever is zoals gezegd een dynamisch, ambitieus bedrijf. Er heerst een goede werkcultuur en de sfeer is heel goed te noemen.

  Er is weinig verloop want iedereen zit al langere tijd prima en goed op zijn plek. De organisatie heeft een laagdrempelig karakter en zorgen goed voor hun personeel.

 • Dit uit zich in verschillende uitjes / borrels en diverse persoonlijke- en technische trainingen. Daarnaast kan je rekenen op het volgende : Salaris €2100 euro tot €4000 euro bruto per maand;
 • Werken in het CAO klein-metaal;Beschikking over een bedrijfsauto, gereedschap- en mobiele telefoon (indien mogelijk);Opleidingsmogelijkheden zowel op persoonlijk als technisch vlak;
 • De mogelijkheid om bij gebleken geschiktheid direct in dienst te treden;Wij nodigen wij jou uit te solliciteren om deze vacature zodat jij zélf de sfeer kan komen proeven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier