Werkvoorbereider beton
Artiflex
Arnhem, NL
2 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor onze vacature in Arnhem zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider beton. Zou jij graag willen werken in de betonwereld?

En ben je op zoek naar een baan waar je geniet van veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan is dit wellicht dé vacature voor jou!

Als werkvoorbereider zorg jij voor de juiste informatiestroom richting de werkplaats. Dit betekent dat je je onder andere bezig zal houden met de planningen, de productie en de uitvoering.

Het is voor jou een interesse om tekening door te nemen en om te controleren hoe het project het beste kan worden uitgevoerd.

Door je bezig te houden met de inkoop is het aan jou om te controleren hoe er kosten bespaard kunnen worden bij de uitvoering van het project.

Je staat dagelijks in contact met leveranciers en onderaannemers. Je bent in staat om op detailniveau te denken en je kunt goed tegen stress.

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van jouw ervaring zal het salaris tussen de € 3000,- en € 5000,- per maand liggen. Naast het salaris bieden we jou het volgende :

 • Een dynamische werkomgeving met een informele sfeer;
 • Een team met enthousiaste en gedreven collega's;
 • Diverse kansen om je te ontwikkelen binnen je functie
 • Heb jij interesse in de vacature werkvoorbereider beton? Solliciteer dan nu op deze vacature of stuur je cv naar m.kemper artiflex.

  com en wij nemen dan gegarandeerd contact met je op! Heb je vragen of neem je liever direct zelf contact op? Bel of WhatsApp Martina dan via 06 - 27917717.

  Vaardigheden

  Voor deze functie is het noodzakelijk dat je aan de volgende eisen voldoet :

 • Je moet zowel een teamspeler zijn als zelfstandig kunnen werken
 • Je beschikt over genoeg kennis over het proces van concept tot realisatie.
 • Je voelt je thuis in een team en je bent verbindend.
 • Je hebt enkele jaren ervaring als projectleider
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier