Bibliotheekmedewerker
Stichting Rijnbrink - Oosterbeek
Oosterbeek, NL
8 uur geleden
source : deBanenSite

Stichting Rijnbrink - Oosterbeek zoekt een Bibliotheekmedewerker te MBO geplaatst op 18-08-2019

Bibliotheekmedewerker

een flexteam functie met wisselende werktijden en locaties

Word jij onze nieuwe flexibele collega?

De Bibliotheek is een inspirerende ontmoetingsplek voor jong en oud. De Bibliotheek fungeert als platform voor de samenleving en verbindt mensen door een gevarieerd aanbod van lezen, lenen, taal, leren, werken en persoonlijke ontwikkeling.

Waar de rol van de Bibliotheek in het verleden hoofdzakelijk lag bij lezen en lenen’, verschuift deze steeds meer naar een maatschappelijke en educatieve organisatie met een positie midden in de samenleving.

Naast een ontmoetingsplek is de Bibliotheek ook actief binnen de domeinen Jeugd en Onderwijs, Zelfredzaamheid en Participatie, Persoonlijke Ontwikkeling én op het gebied van Cultuur- en Kunsteducatie.

Wat ga je doen :

Jij bent op invalbasis de gastvrouw / heer van de bibliotheek en helpt bezoekers op weg in zowel het digitale als het fysieke media aanbod.

Heb je een brede algemene belangstelling en interesse in maatschappelijke trends en lokale ontwikkelingen? Ben je klantgericht, digitaal vaardig, actief, vrolijk en representatief?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Je vervangt zelfstandig en flexibel de vaste medewerkers. Je bent de gastvrouw / heer van de bibliotheek. Je ontvangt (eventueel samen met een vrijwilliger) de bezoekers en zorgt voor een prettige sfeer en een prettig verblijf.

Je bent het visitekaartje van de bibliotheek.

Dit doe je door :

 • Vragen van bezoekers te beantwoorden en ze (ook digitaal) op weg te helpen;
 • Het ondersteunen van activiteiten in de bibliotheek;
 • Informatie te geven en inlichtingen te verstrekken aan bezoekers van de bibliotheek en eventuele samenwerkingspartners;
 • Producten en diensten van de bibliotheek te promoten;
 • Te zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van de collectie.
 • Jij hebt :

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in een werkomgeving waarbinnen klantcontact centraal staat;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van en affiniteit met (nieuwe) media : werken met social media, tablets, apps en e-books zijn voor jou geen probleem;
 • Een rijbewijs en de beschikking over een auto.
 • Wij bieden :

 • Een dynamische werkomgeving waarin je van betekenis kunt zijn;
 • Enthousiaste collega’s die je met open armen ontvangen;
 • Een flexibele (bij)baan in verschillende vestigingen;
 • Een marktconform salaris op basis van de cao Openbare Bibliotheken (tot wel € 2.563,- bruto per maand);
 • Een gratis bibliotheekpas.
 • Uiteraard zullen we ervoor zorgen dat je, voordat je aan de slag gaat, goed geïnformeerd bent en wordt ingewerkt, zodat je goed beslagen ten ijs komt.
 • Deze vacature Bibliotheekmedewerker is ideaal te combineren :

  Waar je bij andere (bij)banen vaak moet werken op vaste werktijden, is dat voor de vacature bibliotheekmedewerker net even anders.

  Bij Rijnbrink Work profiteer je van een flexibel rooster gedurende het hele jaar door. Dus ook gedurende de schoolvakanties en in het weekend.

  Perfect te combineren met een andere parttime baan, jouw studie of misschien wel dat eigen bedrijf dat je net bent gestart.

  Jouw werkplek :

  Bibliotheken delen vaak een gebouw met samenwerkingspartners, waarbinnen zij gezamenlijk zorgen voor de ontvangst en begeleiding van de diverse bezoekers.

  Zij bieden alle inwoners de mogelijkheden om zichzelf blijvend te kunnen ontwikkelen en hebben hierbij speciale aandacht voor de achterstandsgroepen.

  Daarnaast wil de Bibliotheek fungeren als multifunctionele ontmoetingsplaats met lokale informatieknooppunten waar regelmatig uiteenlopende activiteiten georganiseerd worden.

  Rijnbrink Work

  Je gaat invallen bij verschillende Bibliotheken in de provincie Drenthe, Gelderland, Overijssel, Utrecht óf Zuid Holland.

  Uiteraard houden we rekening met jouw woonplaats en de reisafstand naar de bibliotheken. We zullen je alleen vragen voor diensten met een reisafstand van 30 tot maximaal 45 minuten.

  Je komt als invaller in de pool van Rijnbrink Work. Zij verzorgen alles van inplannen tot de administratieve afhandeling.

  Het flexteam van Rijnbrink Work bestaat uit goed ingewerkte en gekwalificeerde invallers die ingezet worden in Bibliotheken.

  Met een persoonlijke en klantgerichte werkwijze zet Work zich in voor Bibliotheken én invallers.

  Laten we kennismaken!

  Is deze baan iets voor jou? Wij ontvangen graag jouw reactie, waarin je aangeeft wat jouw drive is, wat jou inspireert in deze functie en waarom we juist jou nodig hebben om deze functie tot een succes te maken.

  Meld je aan bij de flexibele pool van Rijnbrink Work en word onze nieuwe collega! Solliciteren is zo gebeurd, klik op de button Solliciteren en de rest wijst zich vanzelf.

  We nemen dan binnen een week contact met je op.

  Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt ons bereiken via : 088 1970 360.

  Tot snel!

  Interesse in de functie van Bibliotheekmedewerker bij Stichting Rijnbrink - Oosterbeek regio ?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier