Psychiatrisch verpleegkundige SPH of SPW Nachtdienst
Dimence
Deventer
5 dagen geleden

Op de locatie Rielerenk bevinden zich de afdelingen Medium Care en HIC-IHT (divisie Spoed), HIC-FACT (divisie herstelgerichte zorg), Ouderen en somatiek (divisie Ouderen) en team Opname Verslavingspsychiatrie Deventer (divisie SGGZ).

Ook is er binnen deze locatie een beoordelingsruimte waar mensen met een psychiatrische crisis naar toe gebracht kunnen worden.

Deze beoordelingslocatie wordt 24 uur per dag bemand. In verband met deze taakuitbreiding zijn we op zoek naar een psychiatrisch verpleegkundige / SPH of SPW voor de vaste nachtdienst.

Wat ga je doen?

Je zult gaan werken voor de afdelingen binnen de Rielerenk. Je houdt toezicht op en indien nodig begeleid en verzorg je patiënten tussen 22.

45 uur en 07.45 uur op een van de afdelingen. In overleg met de collega’s in de nacht ga je een patiënt in de beoordelingsruimte begeleiden en ondersteun je de dienstdoende SPV / GGZ-VS als hij / zij een crisisbeoordeling doet.

Je bent verantwoordelijk voor een juiste rapportage en correcte overdracht. Je levert een actieve bijdrage aan de continuïteit van zorgverlening.

Je voert naast zorginhoudelijke taken enige administratieve taken en een aantal huishoudelijke taken uit. Je werkt zelfstandig binnen de gegeven richtlijnen en afspraken en kunt tijdens de nachtdiensten terugvallen op het nachthoofd en dienstdoend arts van Dimence.

Je kunt conform de CAO GGZ maximaal 24 uur per week in de nachtdienst werken.

Ben jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een enthousiaste en flexibele Psychiatrisch Verpleegkundige. Verder :

 • Ben je in het bezit een afgeronde MBO V of HBO-V opleiding, HBO-SPH of MBO-SPW met ervaring in, bij voorkeur de acute, psychiatrie.
 • Heb je een stabiele persoonlijkheid en ben je in staat de werkzaamheden binnen de gestelde richtlijnen, zelfstandig te verrichten.
 • Heb je een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen.
 • Ben je bovenal flexibel inzetbaar op de verschillende afdelingen en beoordelingsruimte binnen de Rielerenk.
 • Wij hebben veel te bieden!

  Wij bieden een een uitdagende plek voor 18 - 24 uur per week, voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  Voor interne kandidaten geldt dat de bestaande arbeidsovereenkomst wordt overgenomen. Daarnaast een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden conform de CAO-GGZ met eigen aanvullende regelingen.

  Dimence hanteert een actief scholingsbeleid, gericht op verdere ontwikkeling van medewerkers. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om als zorgprofessional jouw eigen ggz-ervaringen in te zetten door intern de opleiding tot ervaringsdeskundige te volgen.

  De functie is ingedeeld in FWG 45. Daarnaast bieden wij een enthousiast team met dynamische collega’s in een prettige werkomgeving.

  Denk je dat jij een goede kandidaat bent voor deze functie? Dan komen wij graag met jou in contact.

  Meer informatie

  Neem voor meer informatie over de functie contact op met Ingrid Meijerman (06) 10 89 75 11.

  Enthousiast? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier