Adviseur DIV
Gemeente Roosendaal
Roosendaal, Noord-Brabant, NL
3 dagen geleden

Roosendaal

Bij de gemeente Roosendaal hanteren we een autonomere werkwijze . Dat houdt in dat we in kleine groepen werken van acht tot twaalf medewerkers zonder teamleiders .

Wij geloven in de kracht van onze medewerkers. Samen ben je verantwoordelijk voor het groepsresultaat en verdeel je werkzaamheden.

Zo zijn we wendbaar, ontstaat er ruimte voor mooie initiatieven en is het werkplezier hoog dankzij de vrijheid in je werkzaamheden.

Resultaatgericht , samen en de ander centraal zijn hierbij onze drie kernwaarden.

Roosendaal is de stad van de menselijke maat met talloze kleurrijke verenigingen, inwoners en ondernemers. Groot genoeg voor interessante vraagstukken.

Klein genoeg voor korte lijnen met belangrijke stakeholders. Met een ideale ligging : vanuit Rotterdam, Breda of Antwerpen ben je in ruim 30 minuten in Roosendaal.

Jouw nieuwe baan

Het cluster Documentaire Informatievoorziening van team Informatie bestaat uit DIV-medewerkers, DIV-kwaliteitscontroleurs en DIV-adviseurs.

De missie van DIV is om een kwalitatief hoogwaardig digitale informatievoorziening te realiseren en in stand te houden binnen de gemeentelijke organisatie.

Als adviseur DIV werk je nauw samen met jouw collega adviseur aan het verder professionaliseren van het informatiebeheer binnen de gemeente Roosendaal.

Je initieert verbeterprojecten, voert deze zelfstandig uit of zorgt ervoor dat deze worden uitgevoerd. Ook werk je veel samen met Functioneel Beheer en Informatieadviseurs om de informatievoorzieningen van de gemeente maximaal ondersteunend te laten zijn aan de bedrijfsvoering en de dienstverlening richting klanten.

We staan voor grote uitdagingen op het gebied van (digitaal) informatiebeheer en duurzame toegankelijkheid. Je adviseert over hoe informatiebeheer en informatie- en archiefsystemen verbeterd kunnen worden.

Het spreekt daarom voor zich dat je bekend bent met informatiebeheer en gebruik, documentaire processen, maar ook met het metadatamodel en het analyseren en interpreteren van informatiebehoeften.

Daarnaast denk je (pro)actief mee over vakinhoudelijke ontwikkelingen en ontwikkelingen binnen de organisatie. Dit vertaal je door naar wat dit betekent voor de groep en de werkzaamheden binnen de groep.

Ook volg je alle vakinhoudelijke ontwikkelingen van DIV en de vak afdelingen, denk hierbij aan bijvoorbeeld de Archiefwet en Omgevingswet.

Kortom, een leuke en uitdagende functie op het gebied van informatiebeheer!

Jouw kracht

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau waarbij je in bezit bent van de opleiding SOD 1 en / of 2, dan wel HMDI of een vergelijkbare opleiding.

Je hebt ervaring met digitale documentstromen en bij voorkeur ervaring in een middel- en grote omgeving binnen DIV. Je bent goed in staat om zelfstandig binnen een team te kunnen werken.

Om de organisatie goed te kunnen ondersteunen, ben jij vanzelfsprekend servicegericht en gaat ook actief de organisatie in.

Maar ook ben je richting de externe partners een aanspreekpunt . Je bent bekend met de organisatiestructuur en de bedrijfsprocessen en weet de positie van DIV daarin goed in kaart te brengen .

Daarnaast zijn de Archiefwet en Archiefbesluit voor jou niet onbekend. Het is een pré wanneer je kennis hebt van de lokale context.

Arbeidsvoorwaarden

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie met veel zelfstandigheid . Daar hoort een passend salaris bij dat recht doet aan jouw inzet en ervaring.

De gemeente Roosendaal kiest bewust voor medewerkers die regie nemen over hun eigen ontwikkeling . Uiteraard faciliteren we je daarbij door middel van een persoonlijk ontwikkelbudget .

Onze flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Je krijgt van ons een mobiele telefoon en een laptop.

Verder ontvang je elke maand een individueel keuzebudget (17,05% van je maandsalaris) dat je kunt laten uitbetalen of bijvoorbeeld kunt inzetten voor extra vrije dagen.

De functie is gewaardeerd in functieschaal 9. Dit betekent een maximaal brutosalaris van €56.858,- per jaar (incl. Individueel keuzebudget) bij een 36-urige werkweek.

Contactinformatie

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier