Pre press medewerker / Technisch DTP-er
Module Personeelsdiensten BV
Sliedrecht, NL
4 dagen geleden

Functie omschrijving

Zie jij het zitten om deel uit te maken van dit specialistische bedrijf, dat effectieve en klant-activerende printoplossingen ontwikkelt en produceert?

Ben je daarnaast technisch en heb je kennis van het grafisch productieproces? Zoek dan niet verder!

Als Pre press medewerker / Technisch DTP-er ben je werkzaam op de afdeling technische werkvoorbereiding en maak je onderdeel uit van een team van 4 personen.

Als team verzorgen jullie alle voorbereidende werkzaamheden ten behoeve van het grafisch productieproces. Je overziet- en hebt kennis van het grafisch productieproces en je begrijpt wat er nodig is voor een snelle en efficiënte verwerking.

Verder beoordeel je (grafische) bestanden op kwaliteit en verwerk je deze al niet gekoppeld aan variabele data. Daarnaast bereid je drukvormen voor ten behoeve van verschillende drukprocessen (offset, flexo, zeefdruk en digitaal).

Je zorg ervoor dat alle parameters goed staan en de orderinstructie verrijkt wordt met benodigde (technische) informatie zodat het productieproces op een efficiënte en effectieve wijze kan verlopen.

Profiel kandidaat

Voor deze functie is het van belang dat je :

 • Een opleiding in de richting DTP / grafische vormgeving hebt afgerond en ervaring hebt in een soortgelijke functie
 • Ervaring hebt met Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop
 • Kennis hebt van grafische- en digitale processen, profielen en (c) PDF’s
 • Ervaring hebt met verwerking van variabele data
 • Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt en aandacht voor kwaliteit
 • Beschikt over een logisch denkvermogen (digitaal en in workflow)
 • Dienstverband

  Na de initiële uitzendperiode treed je bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden in dienst bij de opdrachtgever.

  Arbeidsvoorwaarden

  Arbeidsvoorwaarden conform CAO

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier