Senior Adviseur Huisvestingsadvies
Brink
Rotterdam, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

We zoeken een collega die het voortouw neemt in het uitbouwen van onze marktpositie op het gebied van Huisvestingsadvies.

Dit doe je mede door de inzet van je eigen netwerk. Je identificeert en analyseert kansen in de markt en speelt hier op een ondernemende wijze op in.

Zo verwerf je nieuwe opdrachten.

We zoeken naar de juiste gesprekspartner op bestuurlijk niveau met oog voor de diverse belangen die spelen in huisvestingsopgaves.

Met eindverantwoordelijkheid voor jouw projectteams, de klantrelaties en het projectresultaat.

Ben jij in staat te borgen dat de strategische doelen van de organisatie, de status en vooruitzichten van het vastgoed, en de beleving bij mensen, klanten of bezoekers in evenwicht zijn?

Altijd vanuit een integrale blik? Afwegingen rondom huisvesting kunnen in onze ogen immers niet meer los worden gezien van vraagstukken rondom bijvoorbeeld ICT, HR, mobiliteit, en duurzaamheid.

Snap jij hoe publieke en private vastgoedorganisaties werken en kun je de verbinding maken tussen de strategische doelstellingen van de organisatie en het vastgoed?

Daar zijn wij naar op zoek!

Door veel samen te werken met collega’s in projectteams draag je bij aan hun (vak)ontwikkeling. Brink werkt doelgericht samen met collega’s vanuit andere expertises (binnen en buiten Brink).

Juist met deze interdisciplinaire samenwerking helpen we elkaar. Om zo gezamenlijk een antwoord te bieden op de vraagstukken van de toekomst.

Een greep uit het type projecten waar we aan werken zijn : het opstellen van een huisvestingstrategie voor de campus van ASML, het uitwerken van een hybride werkplekconcept voor gemeente Almelo, het opstellen van een Programma van Eisen voor de renovatie van de Tweede Kamer of het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie voor DSM.

Meer weten? Hier lees je meer over onze dienstverlening of neem contact op met Janneke Koeleman (vakgroepcoördinator huisvestingsadvies) op 040 267 67 67.

Wat kun je verwachten?

Binnen een dynamische, compacte netwerkorganisatie met een informele sfeer krijg jij alle ruimte om je kennis en ervaring te delen.

Wij hebben een groot aantal actuele projecten en een nog grotere hoeveelheid top referentieprojecten.

En je arbeidsvoorwaarden? Die zijn gewoon goed en kun je laten meebewegen met je persoonlijke situatie.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt academisch werk- en denkniveau. Een diploma op gebied van bouwkunde, real estate, organisatie of bedrijfskunde is een pre.
 • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring in projecten op het gebied van Huisvestingsadvies.
 • Je bent in staat om zorg te dragen voor het eindresultaat, een projectteam aan te sturen en een goede relatie met de klant op te bouwen;
 • Hebt kennis van en ervaring met strategische huisvestingsvraagstukken op portefeuille- en objectniveau;
 • Je bent ondernemend, commercieel vaardig en weet marksignalen om te zetten in concrete opdrachten;
 • Je bent in staat om relaties op te bouwen en te onderhouden en hebt een visie op de ontwikkelingen in de markt;
 • Je bent de juiste gesprekspartner op bestuurlijk niveau en hebt het in je om het boegbeeld te zijn van jouw vakgebied.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier