Adviseur milieu bodemonderzoek
Eminent Groep
Wormerveer, Noord-Holland, NL
6 dagen geleden

Vanwege groei is binnen het team behoefte ontstaan aan een adviseur junior of medior voor bodemkundige projecten die de afdeling kan versterken.

Je draagt actief bij aan het verder uitbouwen van de milieugroep binnen de vestiging waarbij je vanuit je opgebouwde specialisme kunt adviseren.

Daarnaast hanteer je een klantgerichte benadering en kun je je verplaatsen in opdrachtgevers en hun vraagstukken. Volledige ontzorging en integraal denken zijn hierbij een belangrijk onderdeel.

nbspDoordat je betrokken bent bij het gehele project ziet een werkweek er zeer afwisselend uitOnderstaande taken ga jij in ieder geval uitvoeren het volledige takenpakket wordt in overleg met jou samengesteldJe begeleid een project van begin tot einde dus van de offerte tot aan de factuurJe verzorgt milieutechnisch bodemonderzoek met raakvlakken naar de overige disciplinesJe stuurt de veldwerkers aanJe stelt onderzoeksprogramma&rsquos opJe onderhoud contact met de opdrachtgevers.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier