Starter Complex Systems Engineering and Management (CoSEM)
Ansinger
Amsterdam
14 uur geleden

Functie omschrijving

Was het maar mogelijk om direct projectmanager te worden! Jij de baas over het creëren van wegen, sluizen en bruggen, klinkt als jouw droom toch?

Helaas is dat als starter met een diploma CoSEM nu nog niet mogelijk. Maar instappen bij dit advies- en ingenieursbureau is zeker weten de snelste manier om projectmanager te worden.

Je wordt als onderdeel van een team (met veelal jonge professionals) klaargestoomd op het gebied van procesmanagement (waaronder Systems Engineering) om uiteindelijk door te groeien richting projectmanagement.

Jouw bijdrage in projecten is afhankelijk van jouw eigen interesses. Je krijgt begeleiding waar je dat wilt en krijgt een breed aanbod aan interne en externe cursussen om je razendsnel te ontwikkelen.

Interessante civieltechnische- / infrastructurele projecten zijn er genoeg dus vaak werk je aan meerdere projecten tegelijk.

Fijn want zo hoeft je je geen seconde te vervelen!

Functie eisen

Je moet natuurlijk een bepaalde affiniteit met civieltechnische projecten hebben maar als dat niet zo was dan was je waarschijnlijk al gestopt met het lezen van deze vacature.

Je kunt in deze functie creatief en flexibel samenwerken maar ook je analytische vaardigheden goed gebruiken. We vragen verder dat je :

 • bereid bent tot het volgen van trainingen en opleidingen op het gebied van procesmanagement en projectmanagement
 • deze mooie carrièrekans grijpt!
 • Bedrijfsprofiel

  Via het sterke netwerk van ANSINGER werk je altijd bij opdrachtgevers die passen bij jou en je ambities. Je maakt niet direct een keus voor je hele leven.

  Maar misschien wel een van de betere keuzes ván je leven. Dit internationale advies- en ingenieursbureau werkt voor overheden in binnen- en buitenland maar ook voor aannemers.

  Werken bij deze organisatie biedt je absoluut veel afwisseling en uitdaging.

  Arbeidsvoorwaarden

  Om je eventuele laatste stukje onzekerheid weg te nemen, krijg je meteen een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

  Je gaat gegarandeerd veel leren en als je dat goed doet, zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Daarnaast krijg je uiteraard :

 • een salaris tussen € 2.500,- en € 3.000,- bruto per maand
 • 25 vakantiedagen, 5 ATV-dagen en 8% vakantiegeld
 • goede aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier