Ontwerper Civil3D / MX / BIM Zuidasdok
bouwhuysch
Amsterdam, Noord-Holland
1 dag geleden
source : Bouwjobs.nl

Functie inhoud : Als Ontwerper Civil3D / MX / BIM ben jij een meester in het omzetten van innovatieve ideeën naar realistische werken.

Indrukwekkende, complexe modellen maken staat jou op het lijf geschreven. Civiele projecten zijn vaak gezichtsbepalend in de openbare ruimte, en een geraffineerd bouwwerk met een technisch duurzame oplossing maakt het verschil.

Je gaat oplossingsgericht te werk en kijkt met een kritische blik naar het project in haar vroegste vorm. Je werkt in een bevlogen team dat één doel voor ogen heeft : het creëren van een uitvoerbaar product, waar iedereen bij de oplevering trots op kan zijn.

Nieuwe programma’s en methoden maken het ontwerpproces steeds efficiënter. Onze opdrachtgever is op zoek naar kandidaten die de softwareontwikkelingen begrijpen en met deze mee willen groeien.

 • Functie eisen : - MBO of HBO Civiele Techniek; - Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden; - Ervaring met AutoCAD, MX of Civil 3D;
 • Affiniteit met nieuwe modellen als BIM; - Pre : ervaring met UAV-GC projecten de bijbehorende procesactiviteiten.Geboden wordt : - Bovengemiddeld salaris;
 • Reiskosten vergoeding, lease auto in overleg mogelijk; - Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling; - Goede pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden; - Deelname aan collectieve verzekering; - Bevlogen team; - Prettige werksfeer; - Betaald vaderschapsverlof Over het bedrijf : De Zuidasdok is met 990 miljoen euro één van de grootste infraprojecten op dit moment.
 • Het consortium bestaat uit Heijmans en internationale partijen Fluor en Hochtief. Om de rappe groei van reizigers zowel over de A10 Zuid als station Amsterdam Zuid bij te houden, zetten de combinanten zich in voor een betere bereikbaarheid.

  bouwhuysch onderhoudt nauwe banden en strakke lijnen met de combinanten, en levert om die reden veel talentvolle ingenieurs voor dit omvangrijke project.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier