Leidekker
Regiodienst
Delft, Netherlands
2 dagen geleden

Introductie

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren leidekker die ervaring heeft met restauratie, nieuwbouw en renovatie. Ben jij de leidekker die ervaring heeft, die het vak wilt overbrengen op de nieuwe generatie en elke dag passievol aan het werk gaat? Reageer dan snel!

Organisatie

Onze organisatie is gespecialiseerd in de nieuwbouw, het renoveren en restaureren van leidaken en lood- en zink werk door heel het land.

De organisatie is gevestigd in Delft en voornamelijk werkzaam in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

Functie

Jij als ervaren leidekker weet alles van de hoed en de rand. Zo hebben Franse of Duitse vlecht daken geen enkel geheim voor jou en weet jij precies wat er in welke situatie gevraagd wordt.

Wij zijn dus echt op zoek naar een ervaren leidekker die per direct zelfstandig projecten op kan pakken. Kwaliteit is voor ons heel belangrijk waardoor jij met trots terug kan kijken op een project.

Functie eisen

Jij bent in het bezit van :

  • Aantoonbare ervaring als leidekker;
  • Een geldig VCA (of bereid om te halen);
  • Woonachtig in de regio Delft, Rotterdam of Amsterdam;
  • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
  • De bereidheid om het vak over te brengen op andere collega’s.

    Aanbod

    Wij bieden een fulltime baan voor een lang dienstverband en een beloning volgens CAO. Wij hebben daarnaast goede primaire-

    en secundaire arbeidsvoorwaarden!

    Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
    voortzetten
    Aanvraagformulier