Senior projectmanager publiek vastgoed
Arcadis
Amersfoort, NL
1 dag geleden

We komen graag in contact met jou als je interesse hebt in deze functie. Door de huidige situatie en maatregelen rond de COVID-19-crisis voeren we kennismakingsgesprekken via de digitale media.

Op dit moment maken we het tekenen van arbeidsovereenkomsten nog wel afhankelijk van de ontwikkelingen.

Wat ga je doen?

Arcadis is een gewaardeerd partner van grotere, publieke instanties en organisaties. Denk aan de Nationale Politie, het COA, het RVB, Rijkswaterstaat, gemeenten, universiteiten en ziekenhuizen.

Vanuit onze goede referenties, relaties en via raamovereenkomsten acquireren wij uitdagende projecten.

Als senior projectmanager fungeer je als spil bij complexe en grote huisvestingsprojecten. Je bent verantwoordelijk voor een groot investeringsbudget van onze klant, waar de huisvestingsopgave veelal de koers en strategie van de klantorganisatie raakt.

Je krijgt te maken met tegengestelde belangen, politiek-bestuurlijke gevoeligheden en beïnvloeding van meerdere werkterreinen zijn aan de orde.

Als projectmanager weet jij stakeholders van het project te betrekken en overtuigen. Je zet jezelf stevig neer als sparring partner voor de opdrachtgever.

Projecten dienen integraal benaderd te worden en dat vraagt om managers en adviseurs met een scherpe, kritische blik en gevoel voor context.

Denk aan verduurzaming, milieu, veiligheid & gezondheid, digitaal werken, life cycle cost. Jij overziet de impact en organiseert deze thema’s in het project.

Daarbij verlies je de doelen niet uit het oog en stuur je effectief ontwerpteam, adviseurs en aannemers aan. Je bent in staat deze thema’s integraal te borgen in aanpak en contracten.

Als senior projectmanager ben jij het gezicht van Arcadis bij de klant. Naast goede dienstverlening verwachten wij dat jij onze visie / missie weet uit te dragen bij klant.

Jij doorgrondt je opdrachtgever en begrijpt de context en uitdagingen waar zij voor staat. Je weet de vraagstukken te koppelen aan de brede expertise die Arcadis bezit en zo onderscheidende meerwaarde te bieden aan onze klanten.

Het is van belang dat je de weg weet te vinden binnen onze organisatie en dat je in staat bent commercieel te handelen in projecten en in acquisitie.

Bijvoorbeeld door mee te draaien in tenderteams, een onderscheidend aanpak uit te werken en creatieve, slimme en winstgevende aanbiedingen op te zetten.

Naast projecten uitvoeren ben je onderdeel van ons team. Je bent enthousiast je inbreng te geven aan kennisdeling en -ontwikkeling en in je projecten is het voor jou vanzelfsprekend om jongere collega’s te coachen.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een collega die zich herkent in bovenstaande beschrijving, met :

 • Een HBO+ of academisch werk- en denkniveau (WO is een pre);
 • Minimaal 10 jaar ervaring bij en met relevante opdrachtgevers en eindverantwoordelijkheid voor grote huisvestingsprojecten;
 • Ruime werkervaring op het gebied van projectmanagement in de (semi-) publieke sector, in een eindverantwoordelijke projectmanagersrol;
 • Affiniteit en verdieping met een of meerdere thema’s zoals benoemd in de vacaturetekst;
 • Beheersing van de Nederlandse én Engelse taal;
 • Ondernemende spirit en gericht op de behoeften van de klant;
 • Proactieve houding en doorzettingsvermogen;
 • Scherp en alert, vasthoudend en overtuigend;
 • Resultaat georiënteerd, met een commerciële mentaliteit;
 • Een passend netwerk bij de sectoren waarin wij veel werkzaam zijn is een pre.
 • Wat bieden wij?

  Als onderdeel van de divisie Gebouwen van Arcadis is ons team gespecialiseerd in het begeleiden van utiliteitsbouwprojecten en ondersteuning daarvan door het leveren van adviesdiensten.

  Dat doen wij met een team van 30 adviseurs en projectmanagers op verschillende niveaus, deskundigheid en ervaring. Onze ambitie is dit team te vergroten en te versterken.

  Wij werken vanuit diverse vestigingen in Nederland (Amersfoort, Rotterdam, Den Bosch) met Amersfoort als meest centrale locatie.

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en projecten. Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme , waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Op onze vind je meer informatie over ons bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier