Legal Counsel
YER Nederland
Rijswijk, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor de afdeling Juridische Zaken van Nederlandse Loterij zijn wij op zoek naar een Legal Counsel.

Juridische Zaken & Compliance bestaat uit vijf Legal Counsels (waaronder twee advocaten in dienstbetrekking), een Privacy Officer en een Compliance Officer.

Juridische Zaken & Compliance is actief op alle voor Nederlandse Loterij relevante rechtsgebieden, waaronder verbintenissenrecht, privacy, intellectuele eigendomsrechten en reclameregels, ondernemingsrecht en kansspelwet- en regelgeving.

Als Legal Counsel werk je nauw samen met collega's uit het team èn andere afdelingen van Nederlandse Loterij zoals marketing, inkoop en retail.

Daarbij adviseer je over alle relevante juridische aspecten van de activiteiten van Nederlandse Loterij waarbij je de balans tussen bedrijfsbelangen en juridische mogelijkheden in acht neemt.

Een belangrijk deel van de werkzaamheden betreft het opstellen, beoordelen en onderhandelen van commerciële contracten en algemene voorwaarden (Nederlands en Engels).

Ook ben je nauw betrokken bij merkbescherming.

Vaardigheden

 • Afgeronde wo-opleiding Rechten;
 • Actuele kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • 5 jaar relevante werkervaring als advocaat en / of Legal Counsel in een commerciële omgeving;
 • Aantoonbare expertise op het gebied van verbintenissenrecht, bij voorkeur gecombineerd met aansprakelijkheidsrecht en intellectueel eigendom;
 • Daarnaast ben je communicatief sterk, enthousiast, gedreven en heb je een sterk analytisch vermogen;
 • Teamplayer;
 • Ervaring met privacy en compliance is een pre.
 • Over de werkgever

  Werken bij Nederlandse Loterij betekent werken in een dynamische professionele organisatie die maatschappelijk betrokken is.

  Nederlandse Loterij bouwt constant aan een wendbare en weerbare organisatie om haar doelstellingen te kunnen blijven realiseren : het op verantwoorde wijze aanbieden van kansspelen en het realiseren van opbrengsten voor de Nederlandse samenleving, sport en goede doelen.

  Nederlandse Loterij draagt de opbrengsten af aan haar aandeelhouders : het ministerie van Financiën, NOC*NSF en Stichting ALN.

  Nederlandse Loterij doet dit met medewerkers die uitgedaagd en ondersteund worden het maximale uit hun talenten te halen.

  Nederlandse Loterij biedt vrijheid en zelfstandigheid in een stimulerende werkomgeving met veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen, een collegiale werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Zij vindt het belangrijk dat je met plezier en trots je werk kunt doen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier