Allround opzichter
Continu Nl
Heemskerk, NL
15 uur geleden

Functieomschrijving

Als opzichter dagelijks- en mutatieonderhoud :

 • voer je vooropnames, eindopnames en inspecties uit in complexe mutatiewoningen en bij complexe reparatieverzoeken en verstrek je opdrachten.
 • voer je bij complexe en / of langdurige klachten en bij huurcommissiezaken inspecties uit en breng je samen met de klachtencoördinator, gebiedscoördinator en de aannemer de klachten tot een goed einde.
 • begeleidt je alle asbesttrajecten binnen mutatie- en reparatieonderhoud
 • ben jij, in het kader van het niet planmatig onderhoud, de technisch expert richting het regiobedrijf.
 • werk je samen in gebiedsteams en coördineer je het technische deel als onderdeel van complexe en meervoudige klantvragen.
 • Signaleer je trendmatige bouwkundige problemen en achterstallig onderhoud.
 • Functie eisen

  Je hebt een klantgerichte instelling en een aantal jaar werkervaring als opzichter. Daarnaast beschik je over een geldig rijbewijs B.

  Je bent zelfstandig en een professional in je vakgebied, hebt een groot probleemoplossend vermogen en neemt van nature het voortouw.

  Je vindt het leuk om mensen te kunnen helpen en te zorgen dat je klanten tevreden zijn als je de deur uit gaat. Een afgeronde MBO Bouwkunde opleiding of soortgelijke is een stevige pré.

  Arbeidsvoorwaarden

  Het betreft in eerste instantie een tijdelijk functie met kans op een langer dienstverband. Salaris is op basis van eigen indicatie.

  Ben je zzp'er? Ook dan zijn er mogelijkheden!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier