Werkvoorbereider
Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V.
Groningen, NL
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Heb jij een achtergrond in de Installatietechniek (Werktuigbouwkunde)? Zoek je een baan met veel dynamiek en verantwoordelijkheid?

Misschien ben jij onze nieuwe Werkvoorbereider Installatietechniek!

In de functie van Werkvoorbereider Installatietechniek ben je betrokken bij alle projecten. Je hebt contacten met klanten, met monteurs en met je leidinggevende.

Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is een modern, middelgroot installatiebedrijf die een breed pakket aan diensten en producten levert en is gevestigd in Friesland.

Ze bieden jou een fijne werkplek met veel verantwoordelijkheid en afwisseling. Je kunt rekenen op een prima salaris, conform de CAO.

Uiteraard zijn je overige voorwaarden, zoals pensioen en vakantiegeld allemaal goed geregeld!

Wat neem je mee?

 • je hebt een technisch opleiding op MBO niveau 3 of 4 Werktuigbouwkunde gevolgd
 • je hebt werkervaring als Werkvoorbereider in de installatietechniek of je bent 1e monteur uit de installatietechniek die graag een stap wil maken
 • Competenties die op jou van toepassing zijn : betrouwbaar, communicatief vaardig, gestructueerd kunnen werken, overzicht houden
 • Solliciteer vandaag nog en mail je cv naar : friesland werkenvakmanschap.nl Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens en reageren binnen 2 werkdagen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier