Business Development Consultant (Candidate Journey Specialist)
Floyd & Hamilton
Amsterdam
6 dagen geleden

Wat is jouw werk in één zin?

Als Business Development Consultant werk je voor aansprekende (potentiële) opdrachtgevers waar we een recruitment platform (willen) gaan neerzetten en waarbij je adviseert over optimaal ingerichte Candidate Journeys, een vernieuwend Design, innovatieve Techniek en Features en volledige meetbaarheid via Data & Analytics.

En als we er meer woorden voor gebruiken .

Jouw voornaamste taak is het begeleiden van het adviesproces, wat start bij het eerste contact met een potentiële opdrachtgever om in kaart te brengen voor welke, meestal complexe, uitdaging deze staat tot het moment dat het concept en implementatieplan wordt overgedragen aan het Development team.

Dat begint met consultive selling in het voortraject en samen met de klant bepalen wat hij nodig heeft om optimaal het Employer Brand te bekrachtigen.

Als je de opdracht gegund krijgt, organiseer je allereerst een kick-off bij de klant waar de verschillende stakeholders aanwezig zullen zijn en de scope en planning van het project besproken wordt.

De volgende stap is het organiseren en begeleiden van een Concept Workshop, waarin je samen met onze Creatives de verschillende stakeholders van de klant meeneemt in het kandidaat gericht denken met als resultaat :

 • Een goed doordacht concept op basis van het Employer Brand van de klant
 • Een UX design met strategisch bepaalde Candidate Journeys
 • Een visueel design wat inspireert en converteert
 • Als bovenstaande samen met de klant is bepaald, dan draag je het project over aan het Development team en in specifiek de Project Manager zodat zij kunnen gaan bouwen wat jij met de klant bepaald hebt.

  Gedurende het project blijf je op de hoogte van de voortgang en bij livegang vier je samen met de klant dat het project succesvol is afgerond.

  What is in it for you?

  Je mag dus werken voor aansprekende klanten (o.a. Coolblue, De Bijenkorf, Capgemini, Hema, Hunkemöller, DHL, Vopak, G4S, Eneco, Essent, AKO / Audax, Nationale Postcode Loterij) en naast goede primaire arbeidsvoorwaarden faciliteren wij jou met een prettige werkomgeving, een comfortabele lease auto, een MacBook, een mobiele telefoon (vergoeding), een opleidingsbudget en veel inspirerende of gewoon leuke en gezellige events.

  Aan welke ideale’ eisen voldoe jij?

 • Je bent adviseur, Project Manager en Candidate Journey Specialist in één, je houdt van afwisseling en contact met klanten en collega’s
 • Je weet klanten en collega’s te inspireren en kennis over te dragen
 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding
 • Minimaal 3 tot 5 jaar ervaring met Employer Branding, Candidate Journeys of Online Recruitment
 • Een gezonde dosis humor en collegialiteit en goede communicatieve vaardigheden
 • Plezier in het adviseren van professionele organisaties
 • Je voldoet aan onze SPECS : Servicegericht, Professioneel, Energiek, Creatief en Sympathiek
 • Wat doen wij en wie zijn wij?

  Floyd & Hamilton is een internationaal groeiend recruitment technology bedrijf en wil voorop blijven lopen op de innovaties binnen haar branche.

  Om deze groei te realiseren, wordt het geleverde platform (WebQube) continu vernieuwd en verbeterd. Als team enthousiaste en deskundige specialisten adviseert en ondersteunt Floyd & Hamilton organisaties met het neerzetten van een optimaal recruimtent platform, waarbij een focus is op de Candidate Journey, het Design, Tech en Data & Analytics.

  Op kantoor heerst een informele sfeer en platte organisatiestructuur. Er wordt snel geschakeld en resultaatgericht gewerkt waardoor nieuwe concepten snel worden opgezet.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier