Field Engineer / Service- en onderhoudsmonteur
SUNSHIELD Unique Louvers
Raamsdonksveer, NL
30 minuuten geleden

Taken en verantwoordelijkheden

Als Field Engineer moet er nog veel ontwikkeld en opgezet worden, omdat Sunshield pas sinds 2 jaar systemen zelf installeert bij bedrijven en eindgebruikers.

Voorheen liep de business uitsluitend via dealers. De directe business is echter de grote groei factor van het bedrijf, en zal nog verder worden uitgebouwd.

Het betreft hier daarom een veelzijdige functie. Een functie die jou veel vrijheid biedt tot professionele vulling.

Als Service- en onderhoudsmonteur ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de analyse, reparatie en preventief onderhoud bij klanten in Nederland.

Ook kun je ingezet kunnen worden om projecten met een 3D scanner in te meten. En bij voldoende ervaring treed je op als projectleider voor complexe installaties op locatie, waarbij je de afstemming met de opdrachtgevers organiseert en extern ingehuurde installateurs coördineert.

Jouw terugkoppeling naar engineers en installateurs over wat verbeterd kan worden is belangrijk, want jij bent de technicus in het veld.

Je werkt daarom binnen het bedrijf in team met andere technische collega's. In jouw werk heb je ook te maken met motoren, aansturing, sensoren en domotica.

Een Mercedes Sprinter wordt op dit moment uitgerust voor de job. Die kan natuurlijk verder worden ingevuld naar jouw behoeften en wensen.

Een perfecte en klantvriendelijke service staat bij Sunshield hoog in het vaandel. Je wordt blij als je een glimlach bij onze klanten ziet omdat alles weer perfect functioneert.

Affiniteit met techniek is belangrijk. Ervaring als field engineer is niet noodzakelijk, want je krijgt de mogelijkheid om te groeien in deze job.

Profiel kandidaat

Voel jij je aangetrokken tot deze functie en wil jij daadwerkelijk aanpakken, groeien, en ondernemen? Beschik je over :

 • Een afgeronde technische MBO-opleiding richting Werktuigbouwkunde / Electrotecniek / Mechatronica of vergelijkbaar;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Een klantgerichte en professionele houding richting opdrachtgevers en hun belang;
 • Een proactieve instelling, en een creatieve doorzetter bent;
 • De drive om samen met ons het beste bedrijf in onze branche te zijn en te blijven.
 • Geboden wordt

  Werken bij Sunshield betekent werken met plezier en trots bij een ondernemend en groeiend bedrijf. Sunshield kent een informele en prettige werkomgeving waar ruimte is voor zelfstandigheid en persoonlijke groei.

  Sunshield biedt verder :

 • Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring, met groeimogelijkheden.;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding en pensioenregeling, conform de Cao Metaal & Techniek;
 • Zeer goed professioneel materiaal ter ondersteuning;
 • Een persoonlijk ontwikkelingsbudget voor persoonlijke- en vakinhoudelijke opleidingen en cursussen Afwisselend werk en directe betrokkenheid bij uitdagende projecten en de verdere professionele ontwikkeling en groei van het bedrijf;
 • Veel vrijheid, eigen inbreng en verantwoordelijkheid.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier