Verzorgende IG Groenpark
Groenhuysen
Roosendaal, NL
1 dag geleden

De functieomschrijving

Jij bent de Verzorgende IG die zich inzet voor het welzijn van de bewoners. Met deskundigheid, oog voor kwaliteit en enthousiasme draag jij bij aan de zorg voor locatie Groenpark in Roosendaal.

Als Verzorgende IG is het jouw taak om de zorg van de bewoners uit te voeren en te coördineren. Je bent van nature geïnteresseerd in Parkinson.

Hierin vind je meteen je uitdaging, want Parkinson is complex.

jij weet bewoners te stimuleren en te ondersteunen in zelfmanagement, met aandacht voor de individuele leefstijl, interesses en hun persoonlijke wensen.

Je hebt dan ook al ervaring binnen Parkinson of wilt dit heel graag opdoen. Affiniteit met de doelgroep is daarbij van groot belang.

In het team waar je komt te werken ga jij een hele belangrijke rol aannemen. Vanuit vakinhoudelijke kennis en ervaring weet jij collega’s te enthousiasmeren en verder te ontwikkelen.

Door jou wordt de zorg nóg beter!

Hoe de zorg er precies uitziet wordt altijd in overleg met de bewoner, familie en het team vastgesteld. Je helpt mee met het opstellen van de zorgplannen, voert deze uit, evalueert zorgafspraken en stelt bij.

Waar ga je werken?

Je gaat werken op Groenpark, dat samen met Revapark het Parkinsonhuys vormt. Het Parkinsonhuys is een expertise- en kenniscentrum voor cliënten met Parkinson en heeft een bovenregionale functie.

Er zijn nog maar drie van dit soort centra in Nederland (!). Groenpark is een verblijfsafdeling. Revapark is een gespecialiseerde afdeling voor Parkinsonrevalidatie.

Het Parkinsonhuys is een onderdeel van regionaal behandelcentrum Wiekendael. In Wiekendael zijn het restaurant en de therapieruimten.

Je werkt in een enthousiast team met ongeveer 25 collega’s. Je werkt samen met een vast team van behandelaren.

Als Verzorgende IG werk je in dag-, avond en nachtdiensten. Dit gebeurt doordeweeks en in het weekend. Wil je graag een dag(deel) meewerken om de sfeer te proeven? Dat kan!

Jouw bagage

Nieuwsgierig naar of de vacature Verzorgende IG iets voor jou is?

 • Je bent mensgericht. Je weet collega’s te enthousiasmeren en kan jouw kennis en ervaring uitstekend overdragen. Dit vind jij leuk! Daarnaast sta jij stevig in je schoenen en ben jij continu bezig met het optimaliseren van de zorg;
 • Daarnaast ben je ervaren. Aantoonbare affiniteit voor de doelgroep is daarbij noodzakelijk;
 • Ook ben jij gediplomeerd Verzorgende IG MBO niveau 3, bevoegd om dit werk te doen;
 • Wij vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met ouderen en bekend bent met de ziektebeelden.
 • Vragen over de inhoud van de vacature?

  Cilia Wesselius vertelt je graag meer 06-53 38 94 26.

  Voor vragen over de procedure, neem gerust contact op met Jelte van Schelven, Corporate Recruiter, 06-22 31 07 08.

  Wat bieden we?

  Als je met ons op reis gaat

 • Een werkomgeving binnen een ruime en goed georganiseerd expertise- en kenniscentrum.
 • Veel verantwoordelijkheid betreft de inhoud van je functie en samenwerking met het team. Je krijgt van ons veel ruimte om de zorg binnen de afdeling te optimaliseren en collega’s mee te nemen in jouw enthousiasme en kennis.
 • Je bent bij ons regisseur van je eigen loopbaan, maar vanzelfsprekend helpen wij je graag hierbij, kijkend naar de mogelijkheden binnen Groenhuysen.
 • Arbeidsvoorwaarden en salaris

  Afspraken worden goed vastgelegd

  Als Verzorgende IG kun je bij Groenhuysen rekenen op :

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.060,18 (CAO VVT, functiegroep 40) op basis van 36 uur.
 • Een contract tussen 24 uur per week. Als je bij ons in dienst komt behoort een vast contract tot de mogelijkheden.
 • Vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en pensioenregeling.
 • 237,40 vakantie uren op basis van 36 uur. Zo willen we bijdragen aan een goede werk-privébalans.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Daarmee heb je de mogelijkheid om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, aanvullende reiskostenvergoeding, mobiele communicatiemiddelen, sportabonnement of extra verlof.
 • Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier