Kwaliteitsadviseur
Senzer
Helmond, NL
1 dag geleden

Kwaliteitsadviseur

Nederland is een echt regeltjesland’. Op zich fijn dat alles goed geregeld is, maar soms wringt de schoen. Want wat op papier is bedacht blijkt in de praktijk nog wel eens lastig uitvoerbaar.

En precies op dit snijvlak spelen de kwaliteitsadviseurs van Senzer een cruciale rol. Als schakel, vertaler en adviseur tussen beleid en uitvoering (en omgekeerd) zijn zij de kruipolie waardoor de Senzer-motor soepel kan draaien.

De kwaliteitsadviseurs hebben een breed pakket aan onderwerpen. Vanuit een analytische en procesmatige blik maken zij de praktische vertaalslag naar de operatie : Werkt het zoals bedoeld?

Is dit het beste resultaat? Klopt het? Is iedereen goed aangehaakt? In deze functie geef je integrale adviezen, verbind je mensen en processen én voer je kwaliteitsverbeteringen door.

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor deze relatief nieuwe functie bij Senzer.

Spreekt dit je aan en past dit goed bij jouw vaardigheden? En wil jij graag werken bij een ondernemende organisatie die werkgevers en werkzoekenden inclusief verbindt binnen een wettelijk kader?

Dan is Senzer op zoek naar jou en ben jij op zoek naar Senzer!

Geen papieren tijger

Als kwaliteitsadviseur ondersteun je én ben je de linking pin tussen beleid, juridische zaken, ICT en de uitvoering van de Participatiewet.

Je stapt - op eigen initiatief en op vraag van collega’s - in bij wetgeving, processen en procedures die nieuw, onduidelijk of te los georganiseerd zijn.

Je bent actief bij dilemma’s, grijstinten, nieuwe trends en wet- en regelgeving binnen het sociaal domein en de arbeidsmarkt.

Met een integrale en analytische blik geef je praktisch en bruikbaar advies aan collega’s en de lijnverantwoordelijke. Je zorgt vervolgens samen voor de juiste inrichting van het werkproces en je ondersteunt bij de implementatie en de borging voor de juiste uitvoering.

Je bent dus medeverantwoordelijk voor de processen en projecten waarin je ondersteunt. Als het nodig is koppel je terug in de lijn of aan je opdrachtgever waar bijgestuurd kan worden.

Adviseren doe je in de dagelijkse werkpraktijk in afstemming en samenwerking met je collega’s, maar ook als adviseur in projecten.

Zo zorg je dat de papieren en systemische werkelijkheid (protocollen, procesbeschrijvingen, werkinstructies, beleidsstukken) synchroon loopt met het werk in de praktijk.

Je zorgt dat we de goede dingen doen én dat we dingen goed doen.

Je biedt toegevoegde waarde

De functie van kwaliteitsadviseur is relatief nieuw en nog in ontwikkeling. Een schakel die voorziet in een behoefte en echt toegevoegde waarde biedt.

Voor zowel de collega’s als voor onze klanten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het is een brede en diverse functie waarbij elke kwaliteitsadviseur naast het brede advieswerk ook een eigen aandachts- en expertiseveld heeft op het gebied van werk en uitkering.

Denk aan : statushouders / inburgering, arbeidsintegratie psychisch kwetsbaren en kwaliteitscertificering om er een paar te noemen.

Binnen het team is er naast gezelligheid ruimte om met elkaar te sparren en complexe vraagstukken of casuïstiek te bespreken.

Geen dag hetzelfde

In deze fase heb je de mogelijkheid om de functie verder mee te ontwikkelen. De perfecte baan als je houdt van vernieuwing, processen, analyseren, doelmatigheid, verbinden en afwisseling.

We beloven je dat geen dag hetzelfde zal zijn

Werk met zingeving

Jij bent dé sparringpartner voor teamleiders en management. In deze functie zijn er voor jou geen geheimen als het gaat om het bijsturen van processen, projectmatig en doelmatig werken.

Ook ben je op de hoogte van relevante wet- en regelgeving zoals de participatiewet en kun je uitstekend overweg met MS-Office.

Kennis van de systemen SSD (Suite), KIC, Szeebra zijn een pré. Je werkt in deze functie ten minste 32 uur per week en een hbo-diploma is wel nodig.

Naast de boeiende en uitdagende baan is een extra voordeel dat je komt te werken in een bevlogen team met veel kennis waar hard wordt gewerkt maar ook aandacht is voor jou als mens.

Over Senzer : verbinder tussen werkgever en werkzoekende

Senzer is het werkbedrijf voor de arbeidsmarktregio Helmond-De Peel. We voeren onder andere de Participatiewet uit voor zeven gemeenten en bedienen daarmee een regio met 250.

000 inwoners. Wij vinden dat iedereen die kan werken recht heeft op een plek op de arbeidsmarkt. Senzer legt verbinding tussen werkgever en werkzoekende, redenerend vanuit de P&O-vraag van de werkgever die we verbinden aan de (arbeids)kracht en het talent van de werkzoekende.

We stellen de mens centraal en werken klantgericht. Onze missie is het om - samen met onze partners - de regionale arbeidsmarkt inclusiever te maken.

Via ons werken ruim 2.000 mensen bij grote en kleine bedrijven. We verzorgen inkomensondersteuning voor 4.500 bijstandscliënten en zorgen voor honderden mensen voor een zinvolle maatschappelijke participatie.

Wij hebben aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een functie bij een maatschappelijk betrokken bedrijf met een sociale en marktgerichte inslag en impact in Helmond.

Ook is er ruimte om je verder te ontwikkelen. De functie valt onder cao Sociaal Werk met een salaris tussen € 3.221 en € 4.

830 bruto per maand (schaal 10) op basis van 36 uur per week. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo heb je ruim 18% Individueel Keuzebudget (IKB) vrij in te zetten voor verlof of uitbetaling.

Verder heb je de beschikking over een loopbaanbudget voor opleiding, coaching en loopbaanontwikkeling. Ook krijg je korting op collectieve (zorg)verzekeringen en sportabonnement én kun je deelnemen aan het fietsplan en computerplan.

Ook is er ruimte om hybride te werken met een goede werk-privé balans. Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van de medewerkers staan bij Senzer hoog in het vaandel.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier