Servicetechnicus
A de Jong Groep
Zaandam, Nederland
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Zaandam zijn wij op zoek naar een fulltime :

Servicetechnicus

Een sportcomplex, waarvoor jouw team de warmte-installatie onderhoudt, wil op korte termijn verduurzamen naar een wko. Toevallig weet jij dat zij over twee jaar een grondige renovatie tegemoet gaan.

Hey, servicetechnicus, wat doe jij?

Heb jij passie voor jouw werk en zet jij graag jouw kennis in om het beste uit jezelf en je team te halen? Zorg jij met jouw ervaring als servicetechnicus dat de installaties tip top in orde zijn?

Kan jij vooruitkijken welke werkzaamheden er in de toekomst gepland moeten worden en kan je dit vertalen naar een advies?

En kan jij als geen ander het overzicht van het grote geheel bewaren? Wil je deze aspecten verder ontwikkelen bij een mooi familiebedrijf die zijn werknemers voorop stelt?

Dan is dit de nieuwe uitdaging voor jou!

Dit ga je doen :

Als servicetechnicus ben jij het gezicht en aanspreekpunt van ons mooie en continue in beweging zijnde familiebedrijf. Jij weet als geen ander te schakelen en zorgt voor de juiste mensen op de juiste plaats! Jij bent verantwoordelijk voor het oplossen van complexe storingen en zorgt ervoor dat door jouw adviezen tijdige vervangingen gedaan worden of onderhoud wordt gepleegd.

Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit :

 • Periodieke onderhoudswerkzaamheden;
 • Storingen opsporen en verhelpen;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier