Ervaren kanjers gezocht voor het VSO!
The School Factory
Zoetermeer, NL
4 dagen geleden

Vind jij net als wij dat ieder kind waardevol is en talenten heeft? Wij zijn op zoek naar een docent die kinderen met complexe gedragsproblematiek en hun ouders / opvoeders stimuleert om zelf de regie over hun leven te pakken.

Dat vergt passie, flexibiliteit, lef en doorzettingsvermogen!

Heb jij affiniteit met onze doelgroep en ben je in het bezit van een onderwijsbevoegdheid (2e graads en of PABO), ga dan de uitdaging aan en solliciteer!

We zijn op zoek naar een docent met lef! Belangrijk voor onze doelgroep is dat je stevig in je schoenen staat en verbinding weet te maken met de leerlingen.

Ook ben je goed in staat houvast en structuur te bieden zodat leerlingen zich sociaal-emotioneel en moreel kunnen ontwikkelen.

Je geeft les op een cluster 4 school en biedt onderwijs aan jeugdigen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar met complexe leer- en / of gedragsproblematiek.

Bij interesse ontvangen wij graag een korte motivatiebrief met CV per e-mail t.a.v. Marcy Sassen, m.sassen theschoolfactory.eu

Wanneer je niet beschikt over één van bovenstaande diploma's kan je sollicitatie niet in behandeling genomen worden.

LET OP : om bij The School Factory te kunnen solliciteren moet je een geldig VOG voor het onderwijs kunnen overleggen. En 'Werken binnen het speciaal onderwijs betekent werken met een kwetsbare groep jongeren.'

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier