Projectassistent
Kamphorst
Utrecht, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Met jouw opgedane ervaringen weet jij bij schade dejuiste experts in te schakelen en benodigdheden te bestellen vooreen perfecte reparatie.

Je regelt alles rondom dit traject en zorgtervoor dat alle partijen geïnformeerd zijn over de planning enlevertijden! Alles wordt correct gerapporteerd in het CRMsysteem.

Met jouw opgedane ervaringen weet jij bij schade de juisteexperts in te schakelen en benodigdheden te bestellen voor eenperfecte reparatie.

Je regelt alles rondom dit traject en zorgtervoor dat alle partijen geïnformeerd zijn over de planning enlevertijden! Alles wordt correct gerapporteerd in het CRMsysteem.

Binnen deze functie beoordeel jij de schade aan keukens bijklanten. Je inventariseert de benodigdheden voor het herstelhiervan, stelt offertes op en schakelt de juiste partijen in.

Dematerialen worden door jou besteld en de planning wordt op dehoogte gebracht, waardoor de expert wordt ingepland voor dereparatie.

Jij bewaakt het gehele traject en zorgt voor eentevreden klant. Bij vertraging van het traject stel je niet alleende klant op de hoogte, maar ook alle overige partijen.

Allegegevens rapporteer je nauwkeurig in het systeem en je bentmedeverantwoordelijk voor de facturatie. Voor vragen vanuit deklant of expert ben jij (telefonisch) het aanspreekpunt.

Hetresultaat van jouw inzet : een tevreden klant mét een gerepareerdekeuken!

Om deze functie te kunnen vervullen is hetbelangrijk dat je communicatief sterk bent, inlevingsvermogen hebtrichting de klant en nauwkeurig te werk gaat.Hiernaast :

 • heb je MBO+niveau;
 • heb je technische kennis of eenafgeronde technische opleiding;
 • heb je ervaringmet offreren;
 • ben je klantvriendelijk enservicegericht;
 • beheers je de Nederlandse taalgoed.
 • Voor deze functie ontvang je een salaristussen de € 2.400,- en € 3.200,- bruto per maand op basis van eenfulltime werkweek.

  Dit is afhankelijk van de ervaring die jemeebrengt.

  Onze opdrachtgever is gevestigd inUtrecht. Je komt te werken binnen een moderne werkomgeving met eeninformele cultuur. De inrichting is open, licht, ruimtelijk enheeft een industriële,stoere uitstraling.

  Trefwoorden : Projectbegeleider, Schade, Keukens, Werkvoorbereider, Technisch,offerte, Utrecht

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier