Asset beheerder Bekijk vacature
Nouvall
Zeeland, NL
7 dagen geleden

Voor een chemiebedrijf in Zeeuws Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Asset beheerder .

Vacature omschrijving

De Asset beheerder is het aanspreekpunt voor productie en maintenance van onze klant voor storingen, onderhoud en projecten aan de weginfrastructuur, incl.

de wegmarkeringen, de tijdelijke verkeersvoorzieningen, de railinfrastructuur, de riolering, de terreinvoorzieningen, de omheiningen en afrasteringen en de havenfaciliteiten.

De Asset beheerder ontvangt en beoordeelt de storingen, onderhoudt de contacten met de aannemers die onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, doet de werkvoorbereiding voor de werkzaamheden en begeleidt de aannemers op site.

Je profiel

Bachelor of MBO 4 / TSO niveau; Ervaring met asset beheer; Uitstekende communicatieve vaardigheden, een zeer goed ontwikkeld vermogen om te organiseren en om hoofd-

en bijzaken te onderscheiden; In bezit van VCA VOL of bereid om dit op korte termijn te behalen. Naam* Woonplaats* Telefoonnummer* E-

mail* Curriculum vitae (CV)* Extra bestand 1 Extra bestand 2 Hoe heeft u ons gevonden? Opmerking(en) Gegevens bewaren* Ik ga er mee akkoord dat Nouvall mijn gegevens voor 5 jaar mag bewaren.

Wilt u uw gegevens eerder verwijderen, stuur dan een mail naar

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier