Transportplanner
Dujob
Dronten, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

De organisatie waar je komt te werken is eengroothandel in verpakkingsmaterialen. Ze leveren verpakkingen instandaardverpakkingen en in alle mogelijke uitvoeringen enaantallen.

De organisatie garandeert hoge kwaliteit, eentotaaloplossing en persoonlijk contact. Daarnaast zijn ze enormtrots op al hun collega’s die het elke dag weer mogelijk maken datelke klant de verpakking naar wens krijgt.

Een informeleorganisatie waar het elke dag weer een feest is om te mogen zijn,daar wil je toch werken?

Tof dat je nog steedsgeïnteresseerd bent in de functie van Transportplanner! Wat zijn devolgende stappen? Op het moment dat je solliciteert, neemt onzeconsultant contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ophet moment dat wij ook een match zien, word je voorgedragen aan deorganisatie. Als zij de match ook zien, ga je opkennismakingsgesprek.

Goed gesprek gehad? Hierna volgt een tweedegesprek. Is dit gesprek ook positief? Dan kunnen wij joufeliciteren met je nieuwe baan alsTransportplanner!

Functieomschrijving

Wat de functie als transportplanner bij ons inhoudtvraag je? Nou, je bent onder andere verantwoordelijk voor dedagelijkse planning van zowel de vijf eigen vrachtwagens, maar ookvoor de externe transport die allemaal rond rijden in Nederland.

Jewerkt samen met het acht koppige team van logistiek medewerkers endaar zal ook de meeste communicatie mee plaatsvinden, net als metde chauffeurs waarbij het belangrijk is dat je samen met hen dooréén deur kan.

Naast de dagelijkse planning zorg je er ookvoor dat alle administratie correct in het systeem wordt gezet endat alle binnenkomende goederen en bestellingen gecontroleerdworden.

Ook maak je zo nu en dan magazijnbonnen en vrachtbrievenop. Daarnaast onderhoudt je contact met opdrachtgevers om ze op elkmoment te kunnen voorzien van informatie van de lopendezendingen.

Interesse gewekt? Als onze nieuwetransportplanner is het belangrijk om kennis te hebben vanplanningstools, Outlook en van logistieke processen.

Bezit je dat?Solliciteer direct!

Functie-eisen

 • MBO werk- endenkniveau;
 • Werkervaring in een soortgelijkefunctie;
 • Engelse & Duitsetalenkennis;
 • Woonachtig rondomDronten.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende functie in een organisatiewaar het altijd een feest is om te werken;
 • Eeninformele werksfeer met kortelijnen;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Salarisafhankelijk van je werkervaring tussen de € 2.700, - en € 3.400,-.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier