Technisch IT-Projectmanager
CGI
Groningen
5 dagen geleden

Job Description

Technisch IT-Projectmanager

Functiebeschrijving

Heb jij als Technisch IT-Projectmanager ervaring met Software Engineering, development of infrastructuurprojecten? En wil jij een belangrijke rol spelen in het leveren van onze projecten?

Wat ga je doen?

Door jouw inhoudelijke kennis ben je in staat om als een volwaardige gesprekspartner voor engineers en onze klanten te fungeren.

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen en rapporteren over het verloop van onze projecten, in termen van voortgang, deliverables, financials en risico’s.

Met jouw drive weet jij projecten succesvol, binnen budget en volgens planning en de afgesproken projectresulaten op te leveren.

Je coördineert de planning van het project in samenwerking met onze klant en het CGI team. Daarnaar ben je verantwoordelijk voor het controleren en rapporteren over Scope, Tijd, Kwaliteit en de project resources.

Wat breng je mee?

Je bent een ervaren IT-Projectmanager en je hebt ervaring met technische projecten op het gebied van infrastructuur of development.

Je opereert vanuit de inhoud en je snapt waar het over gaat. Je bent communicatief vaardig en je kunt acteren in een politieke omgeving.

Je bent diplomatiek en staat stevig genoeg in je schoenen om het klant én CGI belang te kunnen verenigen. Je kunt omgaan met technische specialisten en bent in staat om hun vertrouwen te winnen.

Je werkt zelfstandig en bent creatief in het vinden van oplossingen voor de uitdagingen die zich zullen voordoen. Je bent bedreven in de uitvoering van risico management zodat je productieverstoringen voorkomt.

Je werkt nauwkeurig en planmatig en levert op die manier goede resultaten. Je bent bedreven in de opzet van WBS-en en offertes.

Je bent flexibel in je inzet.

Daarnaast heb je :

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Technisch IT Project Manager in infrastructuurbeheer;
 • Bij voorkeur een projectmanagement certificaat (IPMA, Prince, Agile / Scrum).
 • Waar kom je terecht?

  We werken aan strategische oplossingen voor de uitdagingen waarmee onze klanten, door de snelle ontwikkelingen in technologie en samenleving, worden geconfronteerd.

  Dit doen we met innovatieve strategieën, een breed perspectief en het nodige doorzettingsvermogen.

  We zijn werkzaam binnen diverse sectoren zoals energie, utilities en manufacturing. We werken aan de modernisering van het IT- en OT-landschap, privacy en security vraagstukken, de verbetering van de (elektronische) dienstverlening, ketenintegratie en administratieve lastenverlichting.

  Dit doen we in kleine zelfsturende teams, waar iedereen een bijdrage levert aan ons succes.

  Ons aanbod

  Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond.

  Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop.

  Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

  Are you ready to Be part of our story?

  Interesse?

  Wil je meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem dan contact op met Emil Spaan (Director Consulting Services) via (06) 29090007 of via emil.spaan cgi.com.

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met recruiter Jolanda Beelen via (088) 564 0000 of via jolanda.beelen cgi.com.

  Taken en verantwoordelijkheden

  Criteria

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Skills Reference 841540 Click here to apply

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier