Meewerkend verpleegkundige St Willibrord Anemoon
Carinova
Olst
3 dagen geleden

Meewerkend verpleegkundige St Willibrord Anemoon

Wil jij werken op een mooie woonzorglocatie midden in het karakteristieke dorp Boskamp met uitzicht over de uitgestrekte weilanden?

Afdeling Anemoon van het Sint Willibrord is op zoek naar een enthousiaste meewerkend verpleegkundige.

 • Woonzorg
 • Mail of deel deze vacature

 • Email
 • Mail of deel deze vacature

  Lijkt deze functie je leuk, maar wil je misschien meer of minder werken? Of op een andere locatie? Carinova maakt mogelijk. WhatsApp ons

  Wat jij doet

  Ben jij een gediplomeerd Verpleegkundige? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als meewerkend Verpleegkundige bepaal je samen met je collega’s uit het team hoe de zorg wordt ingevuld.

  Samen met jouw collega’s draag je de zorg voor 12 bewoners met een psycho-geriatrisch ziektebeeld. Naast cliëntgebonden taken liggen er leuke uitdagingen in het bevorderen van de kwaliteit van zorg.

  Ouderenzorg wordt steeds complexer en jij en jouw collega’s werken vernieuwend. Ben jij een gediplomeerd Verpleegkundige?

  Dan zijn wij op zoek naar jou! Als meewerkend Verpleegkundige bepaal je samen met je collega’s uit het team hoe de zorg wordt ingevuld.

  Samen met jouw collega’s draag je de zorg voor 12 bewoners. Naast cliëntgebonden taken liggen er leuke uitdagingen in het bevorderen van de kwaliteit van zorg.

  Ouderenzorg wordt steeds complexer en jij en jouw collega’s werken vernieuwend.

  Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Loes Hekkert(Team-Verpleegkundige), bereikbaar op : 06-23873838

  Wie jij bent

  Als Verpleegkundige op de Anemoon draag je bij aan de kwaliteit van leven van de bewoners. Jij hebt de verantwoordelijkheid over de zorgverlening van de bewoners op de afdeling.

  Deze regierol past jou goed! Jij hebt oog voor het welbevinden van de bewoners en je bent medeverantwoordelijk voor een veilige en vertrouwde sfeer binnen de afdeling.

  Door het uitdragen van advies inzake verpleegtechnische kwesties zorg jij dat de kwaliteit van de zorg geborgd blijft, jij laat hier je verpleegkundig leiderschap zien.

  Als meewerkend verpleegkundige op de verpleegafdeling, ben je ruimdenkend, enthousiast en creatief. Dit draag jij ook uit naar het team! Daarnaast :

 • Heb jij je diploma Verpleegkundige niveau 4 op zak
 • Ben jij BIG geregistreerd
 • Weet jij je hoofd koel te houden, ook in onverwachtse situaties
 • Werken op onregelmatige tijden, zoals weekenden en nachten, zijn voor jou geen probleem
 • Wat wij bieden

  Wij gaan graag de samenwerking aan met jou en bieden je een vast contract. Dit is voor 24 uur per week, maar een andere urenwens is altijd bespreekbaar.

  Carinova is een grote organisatie met volop mogelijkheden. We kijken niet alleen naar wat je kunt, maar ook wat je nog wilt leren.

  Een nieuwe opleiding, een goed idee of een persoonlijke ontwikkeling? Wij staan achter je. Bij deze functie hoort verder :

 • Inschaling op basis van de VVT in FWG 45 (max. € bruto per maand op basis van 36 uur)
 • Veel mogelijkheden om je te ontwikkelen, afgestemd op jouw wensen
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • En meer, zoals vakantiegeld, een tablet, telefoon en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier