Hoog aangeschreven school zoekt eerstegraads docent natuurkunde
derec
Uithoorn,NL
35 dagen geleden

Hoog aangeschreven school zoekt eerstegraads docent natuurkunde

Uithoorn

Aan de slag in een ambitieuze leeromgeving met leerlingen van de bovenbouw? Voor een middelbare school in Uithoorn zijn wij op zoek naar een eerstegraads docent die aan de slag gaat met de bovenbouw van de havo en het vwo.

Je gaat voor 0,8 / 1.0 fte aan de slag en dit betreft een reguliere baan! Ben jij klaar om je te binden aan een fijne middelbare school? Dan is dit je kans!

Organisatie

Deze school kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer die hier heerst. Ook al zitten er ruim 1500 leerlingen op deze school, zowel de leerlingen als de medewerkers geven aan dat zij zich hier gekend en veilig voelen.

Niet voor niets is deze school een van de best aangeschreven scholen van Nederland! Ook heerst er op deze school een ambitieus leerklimaat, zowel bij de docenten als de leerlingen.

Op deze school wordt onderwijs geboden vanaf havo-niveau tot en met het gymnasium en het technasium. Leerlingen krijgen hier echt de ruimte om zichzelf te ontplooien en uit te groeien tot zelfstandige en ambitieuze individuen.

Functie

Als eerstegraads docent natuurkunde ga je aan de slag met de bovenbouw van de havo en het vwo. Jij bent echt een expert en weet de, soms toch wel zeer ingewikkelde stof, goed over te brengen aan de leerlingen.

Je weet de stof niet alleen goed over te brengen aan de leerlingen, maar weet ze ook te enthousiasmeren voor het vak! Op een coachende manier zet je de leerlingen zelfstandig aan het werk.

Ervaring met de bovenbouw is voor deze functie een grote pré. Ben jij de eerstegraads docent natuurkunde waar wij naar op zoek zijn?

Dan horen wij heel graag van je!

Functie-eisen

 • Je beschikt over een eerstegraads bevoegdheid voor natuurkunde;
 • Je bent beschikbaar voor 0,8 - 1,0 fte beschikbaar;
 • Ervaring met de bovenbouw is een pré;
 • Je weet de leerlingen te enthousiasmeren;
 • Dit betreft een reguliere baan;
 • Je kan per april beginnen.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning

  Wij bieden jou :

 • Uitstekende voorwaarden;
 • Doorbetaling van schoolvakanties;
 • Ondersteuning van ervaren coaches;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV* PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-

  mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

  Mary :

  06-30993650 email protected

  Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel ons wat je belangrijk vindt, hoe je in elkaar zit en welke werkervaring je hebt. Zo vergroot je de kans dat we de perfecte vacature voor je vinden.

  Inschrijven bij Derec

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier