Bouwinspecteur
Maandag
Alkmaar, Netherlands
5 dagen geleden

Over de functie

Afwisseling en uitdaging : dat pak jij als Bouwinspecteur natuurlijk met beide handen aan!

Als bouwinspecteur controleer je op locatie de werkzaamheden tijdens bouw,- sloop- of renovatieprojecten. Je toetst of er wordt voldaan aan de verleende vergunningen en geldende wet- en regelgeving.

Voor bouwplannen die niet volgens de regels zijn ingediend zoek jij een passende oplossing en adviseer je over een passende toepassing.

Tijdens jouw werkzaamheden inventariseer je risico’s en rapporteer je over oplossingen. Op de bouwlocatie adviseer je over prioritering en afhandeling van aanvragen.

Je geeft op woon- en bouwtechnisch gebied voorlichting en informatie. Op deze manier begeleidt je burgers, bedrijven en instellingen.

Daarbij neem je verschillende rollen aan, waaronder een adviserende en handhavende.

Functie eisen

Met jouw bouwkundige achtergrond en kennis van vergunningen ben jij in staat om vakkundig te toetsen en te inspecteren. Daarnaast beschik jij over sterke communicatie vaardigheden waardoor je duidelijk en helder kunt overleggen met je collega’s, ondernemers en bewoners.

Naast deze persoonlijke skills, vragen we het volgende :

 • MBO / HBO Bouwkunde afgerond
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als bouwinspecteur bij een gemeente
 • In het bezit van ABW 1 of leergierig om deze via Maandag® Alkmaar te behalen
 • Uiteraard krijg jij hier ook iets voor terug!

 • Een goed(!) salaris conform de cao CAR-UWO (Jij wordt ingeschaald naar aanleiding opleidingsniveau en relevante ervaring)
 • Reiskosten vergoeding van €0,19 per gereden kilometer (ongelimiteerd); een leaseauto behoord ook tot de mogelijkheden
 • Uitzicht tot een contract voor onbepaalde tijd
 • Vakantiedagen, vakantiegeld, pensioen en diverse verlofsoorten horen ook bij de secundaire voorwaarden
 • Mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling via onze Maandag® Academy (kosteloos)
 • Over het bedrijf

  Met meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Professionals die bij Maandag® werken selecteren zichzelf.

  Samen met hen zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. Dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit.

  Want eigenlijk is het voor ons elke dag maandag. Professionals bij Maandag® houden van hun werk, net als wij. Daarom zijn we zo’n goed team.

  Snel, gedreven en heel positief. We willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel voor succes. Jij toch ook?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier