Schilder
Abiant
Leek, NL
2 dagen geleden

Over de functie

Heb jij een scherp oog, een vaste hand en ervaring in het schildersvak? Werk je graag zelfstandig? Ben je bovendien collegiaal en kun je goed met klanten omgaan?

Dan ben jij de juiste persoon voor deze openstaande vacature als schilder.

Wij zoeken voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leek een ervaren schilder. Het werk bestaat grotendeels uit het onderhoudsschilderwerk aan woningen van particulieren, maar ook voor bedrijven, scholen en stichtingen.

Je werkt zowel binnen als buiten en dan voornamelijk in Noord-Nederland. De schilder die wij zoeken kan zelfstandig werken en heeft aantoonbare ervaring in meerdere facetten van het vak.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke functie voor een aantal maanden. Wanneer het van beide kanten goed bevalt, bestaat de mogelijkheid tot een dienstverband voor langere tijd.

Je werktijden zijn van 08.00 uur tot 16.00 uur en het salaris is volgens de Schilders-cao.

Functie-eisen

je beschikte over enige werkervaring als schilder

je bent in het bezit van rijbewijs BE

je werkt nauwkeurig en bent klantgericht

Ben je enthousiast geworden van deze vacature schilder? Solliciteer dan gelijk! Neem voor vragen contact op met ons uitzendbureau in Leek op 050 206 00 92 of via vacature abiant.nl.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier