Werkvoorbereider
Metaalkanjers
Doetinchem, NL
5 dagen geleden

Wat is je uitdaging als Werkvoorbereider?

Het vak gereedschappen is of wordt jouw passie. Je gaat complete thermoform matrijzen door het productieproces begeleiden.

Denk hierbij aan het plannen van mens, machines, uitbestedingen en eindaflevering. Ook mag je je tanden stukbijten op service en reparatievragen die vaak tijdsdruk kennen.

Wat wordt je geboden?

Onze opdrachtgever heeft voor jou een geweldige kans. Je werkt bij een kerngezond Achterhoeks maakbedrijf met korte lijntjes, maar vooral met een heel stel leuke mensen die plezier hebben in het maken van topkwaliteit matrijzen.

Je ontvangt een strak salaris, genoeg vrije dagen èn bij ons begint het weekend vrijdagmiddag al om kwart over 3.

Wat breng je mee als Werkvoorbereider?

Een technische MBO opleiding zoals werktuigbouwkunde op niveau 4 is pure noodzaak. Je bent in staat om rustig en vooral nauwkeurig te werken en je kunt tekeningen en modellen doorgronden.

Door jouw ruime ervaring ben je bekend met bewerkingsvolgorden en uitbestedingen. Je maakt je dingen snel eigen en durft eerlijk in de spiegel te kijken.

Als je een foutje maakt, dan leer je daarvan, je gaat niet zitten mokken en pakt door.

Waar ga je werken?

Door te investeren in opleiding, scholing en kennisgroei zorgen wij dat de medewerkers van onze opdrachtgever ook in de toekomst tot de top van hun vakgebied behoren.

Met een gezonde mix van jonge enthousiaste medewerkers en medewerkers met veel kennis en ervaring wordt voor iedereen persoonlijke groei nagestreefd, passend bij de groei die al jaren in ons bedrijf plaatsvindt.

Heb je interesse? Reageer dan via de sollicitatiebutton of stuur je cv naar . Voor vragen over het bedrijf en de functie kun je terecht bij Jeroen Oomen op 06 422 52 585 , ook buiten kantooruren.

Werkvoorbereider

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier