ICT Servicedesk medewerker
Eijsink
Hengelo
3 dagen geleden

Wil jij het technische aanspreekpunt zijn voor tal van restaurants, cateraars en attractieparken? Denk jij graag mee met inrichtingsvragen van software?

Los jij een storing in het kassasysteem of foutieve instelling in de backoffice met jouw technisch inzicht vakkundig op én laat dit je niet los tot je de juiste oplossing hebt gevonden?

Dan ben jij de ICT Servicedeskmedewerker die wij zoeken!

Waar we je expert van maken

Voor onze klanten ben jij díe expert die ze altijd kunt bellen bij uiteenlopende technische vraagstukken. Zij zijn voor Eijsink namelijk écht koning.

We doen er altijd onze uiterste best voor om onze software booq zo probleemloos mogelijk te laten draaien, maar een verkeerde menu-instelling, kapotte bonprinter of stroomstoring zorgen soms toch voor een uitdaging.

Door de mix van jouw technische achtergrond en onze interne training geef jij de support over onze apps, webapplicaties en hardware die onze klanten nodig hebben.

Zo richt jij de processen inzake boeken, bestellen, betalen, bereiden en beheren nóg slimmer voor onze klanten in. Zonder stoffig belscript!

Waarom we jou zo gaaf vinden?

Omdat jij energie krijgt van de verantwoordelijkheid die we je graag geven. En omdat je niet alleen goed luistert, maar klanten écht helpt bij het verwoorden van hun vragen.

Je analyseert issues - simpel tot complex - en legt snel verbanden, ook als ze niet voor hand liggen. Je houdt van IT en bent een proactieve collega.

Daarom neem je initiatief om klanttevredenheid te verbeteren en deel je je kennis. Een mbo- of hbo-onderschrijving richting techniek of ICT is aanwezig en relevante werkervaring is een grote pre.

Of je nou issues prioriteert samen met collega’s, remote updates uitvoert of onze technische dienst op afstand ondersteunt bij incidenten op locatie, door je skills stap je overal vol vertrouwen in.

Je zorgt dat onze klanten lekker kunnen werken en dat maakt ons blij.

Waarom je voor ons kiest?

Doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt, dat vinden we belangrijk! Vanaf dag 1 maak je deel uit van Team Eijsink.

Zekerheid door middel van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden horen daarbij : een goed salaris, dagelijks een verse lunch van de zaak, extra vakantiedagen (als je maar terugkomt), opleidingsmogelijkheden en een actieve personeelsvereniging.

Verder vind je hier geen strenge hiërarchie, maar juist de sfeer van een familiebedrijf. Op vrijdag dus gewoon met z’n allen een biertje doen. Gezellig.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier