Riool- en Ontstoppingsmonteur I Fulltime
DOEN Uitzendorganisatie
Sittard, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Riool- en Ontstoppingsmonteur

Voor een van onze vaste relaties, gevestigd in Limburg en actief in Riolering en Infratechniek, zijn wij op zoek naar Riool- en Ontstoppingsmonteurs met ervaring in het inspecteren en aanleggen van rioolsystemen binnen de hoofd en huisaansluitingen.

Wat je echt doet en hoe je dit aanpakt

Als riool- en ontstoppingsmonteurs verricht je werkzaamheden door heel Limburg, zowel bij particulieren als bij zakelijke klanten.

Hierbij verhelp je rioolverstoppingen maar zoek je ook verder naar de oorzaak van de verstoppingen. Gebaseerd op je bevindingen adviseer je klanten omtrent de staat van hun rioolaansluiting en het rioolgebruik.

Tevens voer je rioolinspecties uit met behulp van specifieke camera’s. Dit doe je om breuken op te sporen of om te zien waar de verstoppingen ontstaan zijn.

Ten slotte maak je riooltekeningen om alles op de juiste manier in kaart te brengen.

Vaardigheden

Je hebt MBO niveau 3 werk- en denkniveau, verkregen door relevante opleiding of ervaring.

Je hebt enkele jaren ervaring als riool- en ontstoppingsmonteur inclusief camera-inspecties en huisaansluitingen.

Je hebt ervaring en / of affiniteit met het besturen van minigravers.

Je bent in het bezit van een geldig VCA-B of VCA-Vol certificaat of bent bereid dit op korte termijn te behalen.

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B(E) en eigen vervoer.

Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Je houd van aanpakken en buiten werken.

Het gaat om jou!

Plezier op je werk, is plezier in je leven! Daarom gaan we samen op zoek naar een baan die bij jóu past. Om de juiste match te kunnen maken, willen we jou eerst leren kennen.

Wat vind jij belangrijk in je werk? Waar haal jij energie uit? Het gaat immers om jou! We Doen onze uiterste best die vacature te vinden, die het beste bij jou past.

Je kunt bij ons kiezen uit vacatures in de meest uiteenlopende branches. Van vmbo tot en met hbo+ niveau. De persoon achter de CV vinden we bij Doen heel belangrijk.

Het gaat om jou en dat gaat verder dan alleen het CV. Wij zijn van mening dat alleen door naar de persoon achter het CV te kijken, je iemand pas écht leert kennen!

Vandaar dat je bij ons alle aandacht krijgt. We Doen onze uiterste best díe vacature te vinden, die het beste bij jou past.

Dat Doen we, omdat het op de eerste plaats om jou gaat!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier