Timmerman
Faber Personeelsdiensten
Oldenzaal, Nederland
5 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Ben jij een timmerman die graag afwisselend bezig wil zijn en daarnaast mooi dichtbij huis wil werken? Dan is dit de baan waarna je opzoek bent! Je komt als timmerman te werken bij een Twents bedrijf waar ongeveer 15 timmermannen in totaal werken.

Het is een gezellig team, zo is er iedere vrijdagmiddag ruimte voor een drankje en is er ieder jaar een uitje met de collega’s!

Hoe ziet je werkdag eruit?

Iedere ochtend kom je, samen met je collega timmermannen, bij elkaar om een bak koffie te doen en de dag planning op het bord door te nemen.

Wanneer dit voor iedereen duidelijk is, ga je met de bus van het bedrijf naar de klus. Werkzaamheden die je kunt verwachten zijn o.

a. het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer, plaatsen van een dakraam, nieuw kozijn, deur etc. De werkzaamheden zijn vooral voor de woningstichting.

Ben jij de kandidaat

Dan ben je opzoek naar een volgende stap als timmerman of wil je het vak graag leren in de praktijk! Daarnaast vind je het leuk om in teamverband te werken, aangezien je veel samen zult werken met je collega’s.

Wat wij bieden

Een uitdagende en afwisselende baan als timmerman bij een gezellig bedrijf! Je wordt conform bouw cao verloond, dus een salaris tussen de €2.

400 en €2.950 per 4 weken afhankelijk van je werkervaring. Je bouwt vanaf je eerste werkdag BPF bouwpensioen op en maakt gebruik van het tijdspaarfonds.

Vakantiegeld krijg je dus netto uitbetaald!

Om ervoor te zorgen dat jij op meerdere vlakken inzetbaar bent, bieden wij jou de mogelijkheid om 2 opleidingen per jaar op de kosten van Faber te volgen! Hierdoor wordt je niet alleen allrounder als vakman maar is het ook eenvoudiger om te stijgen in het salaris.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier