HEFTRUCKCHAUFFEUR | VRACHTWAGENS LADEN EN LOSSEN | 07:30-16:30 Soest
Logistic Force
Soest, NL
3 dagen geleden
 • Locatie : Soest
 • Type : Fulltimer
 • Voor een transportbedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur voor het laden en lossen van opleggers. Je komt te werken op een fabriekslocatie in Soest waar dit transportbedrijf veel opleggers om-koppelt.

  Zin in deze zelfstandige functie? Lees snel verder!

  WAT GA JE DOEN?

  Het transportbedrijf waar je voor komt te werken koppelt veel opleggers om bij een papierfabriek in Soest. Jij draagt zorg voor het lossen van opleggers met retourpallets.

  Het is daarbij van belang dat de kapotte pallets gesorteerd worden zodat deze gerepareerd kunnen worden. Het klaarzetten van opleggers die vervolgens geladen worden in de fabriek is ook onderdeel van de werkzaamheden.

  De werktijden zijn dagelijks van 07 : 30-16 : 30.

  WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?

  Zelfstandig werken is voor deze functie van belang. Jij ziet wat er moet gebeuren en weet ook de juiste prioriteiten te stellen.

  Samenwerken met chauffeurs en medewerkers van de fabriek vind jij leuk en je weet je begrijpt dat jij het visitekaartje van het transportbedrijf op deze locatie bent.

  Je beschikt over een heftruckcertificaat en ervaring met het werken met een heftruck is gewenst. Ben jij de betrouwbare heftruckchauffeur die wij zoeken?

  WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

  Je komt te werken bij een goed georganiseerd bedrijf en krijgt goed betaald volgens de cao beroepsgoederenvervoer, schaal C.

  Jij mag kiezen of wij jouw salaris per week of per 4 weken uitbetalen. Het werken via Logistic Force heeft ook veel voordelen :

 • We weten wat jou beweegt. We kennen jouw uitdagingen en spreken jouw taal. We zijn immers zelf werkzaam geweest in de transport en logistiek.
 • Wil jij je door ontwikkelen? Mooi! We denken graag mee over jouw toekomst én investeren daar ook in. Bijvoorbeeld met gratis nascholing.
 • Bij Logistic Force ben je geen nummertje. Jij maakt het verschil voor onze klanten. Wij maken het verschil voor jou!
 • WORDT DIT JOUW NIEUWE BAAN?

  Neem snel contact met ons op en misschien kunnen wij snel kennismaken met elkaar!

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier