Meewerkend Voorman/Timmerman Kozijnen in topsegment
Van Den Heuvel Ramen En Deuren
Rijswijk Zh, Nederland
5 dagen geleden
source : Jobsonline

OpdrachtgeverVan den Heuvel Ramen en Deuren is al meer dan 30 jaar actief als kozijn renovatie bedrijf, en onderscheidt zich duidelijk in het leveren en plaatsen van kunststof-, hout- en aluminium kozijnen in met name het midden en hogere segment.

Deze opdrachtgever waarvoor wij exclusief mogen werven heeft als kwaliteitsspeler in deze markt een goede naam opgebouwd.

Er zijn veel opdrachten, aangezien nee verkopen geen optie is komen we graag in contact met een Timmerman Kozijnen en een Meewerkend Voorman KozijnenWerkzaamhedenJe wordt ingezet op particuliere renovatieprojecten in het midden en hoger segment.

Met enige regelmaat worden ook monumentale panden door Van den Heuvel gerenoveerd. Op de site van Van den Heuvel zijn diverse referentieprojecten te vinden die dit vakmanschap naar voren brengen.

Kijk gerust ophttp : / / weru.nl / vakbedrijven-kunststof-kozijnen / over-van-den-heuvel-ramen-en-deurenVereistenErvaring met kozijnen plaatsen en / of renovatie is een pre.

Gemotiveerd zijn om nog beter te worden in je vak en te ervaren dat verbetering mogelijk is, is nog belangrijker. Timmerman of meewerkend voorman, in beide gevallen gevallen steek je de handen uit de mouwen om het project op tijd met de juiste kwaliteit af te leveren.

De meewerkend voorman is daarnaast ook verantwoordelijk voor het werk wat onder handen is en de ontwikkeling van de timmerman die begeleid wordt.

In beide gevallen, heb je de juiste mentaliteit : - Klantgericht- Representatief- Niet alleen oog voor kwaliteit, maar ook de wil om het af te leveren- Betrokken

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier