Ervaren Compliance Officer People Services
Meijburg & Co
Eindhoven, NL
2 dagen geleden

Word jij enthousiast van vraagstukken over grensoverschrijdende arbeid en haal jij energie uit het opstellen van de (complexe) loon- en inkomstenbelastingaangiftes en de 30%-regelingen die daar uit voortkomen?

Ter versterking van onze People Services compliance praktijk op ons kantoor in Eindhoven zijn wij op zoek naar ervaren collega’s.

People Services praktijk

De People Services praktijk houdt zich bezig met het adviseren en ondersteunen van werkgevers én expats op het gebied van grensoverschrijdende arbeid.

De compliance praktijk is verantwoordelijk voor de loon- en inkomstenbelastingaangiftes van (inter-)nationale cliënten binnen diverse marktgroepen.

Een dynamische, veelzijdige praktijk. De totale People Services praktijk in Nederland bestaat uit ongeveer 80 collega’s.

De werksfeer wordt, mede door de open-deuren-cultuur’, als zeer prettig ervaren.

Ervaren Compliance Officer

Als (ervaren) Tax Consultant Compliance ook wel Compliance Officer genoemd houd jij je bezig met vraagstukken van werkgevers en uitgezonden werknemers (expatriates) over de fiscale en sociale zekerheidsaspecten van grensoverschrijdende arbeid en de (complexe) aangiftes die daaruit voortkomen.

Jouw verantwoordelijkheden zijn daarnaast het voorbereiden van aangifte-gerelateerde adviezen en memo’s, het aanvragen van de 30%-regeling voor cliënten, en het voorbereiden én zelf deelnemen aan klantmeetings.

Afhankelijk van jouw ervaring begeleid je de minder ervaren Compliance Officers, controleer je de aangiftes en kijk je bezwaarschriften na.

Tot slot heb je als Compliance Officer ook een actieve rol tijdens het vaktechnisch overleg. Het is daarom belangrijk dat je op de hoogte bent van de actuele fiscale ontwikkelingen.

Functie-eisen

Om jouw carrière te vervolgen als Compliance Officer bij Meijburg & Co heb je een afgeronde hbo-opleiding Fiscaal Recht & Economie, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een loon- en inkomstenbelastingaangiftepraktijk.

Jij bent cijfermatig en analytisch sterk, werkt nauwkeurig en bent proactief. Uiteraard heb jij passie voor de fiscaliteit en in het bijzonder voor de loon- en inkomstenbelasting.

De Meijburger’ is echter geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie Wat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor de fiscaliteit.

Wij bieden dan ook een veelzijdige afwisselende functie, waarbij zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling voorop staan.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden :

 • 27 vakantiedagen
 • Premievrij pensioen
 • Leaseauto
 • Deelname MLTC
 • Collectieve zorgverzekering
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier