Senior financieel adviseur gebiedsontwikkeling
Royal HaskoningDHV Zwolle
Amersfoort
4 dagen geleden

Als Senior Financieel Adviseur Gebiedsontwikkeling speel jij eenbelangrijke rol in de opgaven voor woningbouw en energietransitie.

Door jouwkennis en vaardigheden in te zetten, maak je haalbare plannen voor onzeopdrachtgevers. Zo draag je bij aan de duurzame ontwikkelingen zowel inNederland als in het buitenland.

Wat je gaat doen als Senior FinancieelAdviseur Gebiedsontwikkeling

Jij bent de financieeladviseur / planeconoom binnen een multidisciplinair team gebiedsontwikkeling waaralle kennis en topexpertise voor deze opgaven vertegenwoordigd is.

Demeeste opgaven vragen een multidisciplinaire aanpak wat betekent dat je veelsamenwerkt met andere financieel adviseurs gebiedsontwikkeling (junioren medior), juristen en projectmanagers voor onze klanten. Verder :

 • Houd je je bezig met grond- en vastgoedexploitatie;
 • Zet je jouw kennis en ervaring in om vraagstukken snel te doorgronden, analyseren en van een haalbaar advies te voorzien;
 • Zet je jouw expertise ook in voor businesscases in relatie tot de nieuwe uitdagingen zoals de energietransitie en de Omgevingswet;
 • Kun je werken aan maatschappelijke relevante vraagstukken. Daarbij maak je volop gebruik van onze inhoudelijke kennis.
 • Waar je komt te werken

  Royal HaskoningDHV iséén van Europa’s toonaangevende projectmanagement-, ingenieurs- enadviesbureaus. Onze missie Enhancing society together omsamen, met onze klanten en stakeholders, bij te dragen aan een betere wereld -vertalen wij door naar lokale aanwezigheid bij onze opdrachtgevers met onze regiokantorenin combinatie met een sterk kennisnetwerk.

  Wij kennen weinig hiërarchie want wezien ondernemersvrijheid en samenwerken op basis van gelijkwaardigheid alsbelangrijkste bron van succes.

  Als Senior Financieel Adviseur Gebiedsontwikkeling werk je samen met je team omcomplexe en gevarieerde projecten te realiseren zoals het bouwen vanwoningen, het (her)ontwikkelen van bedrijventerrein en ruimte makenvoor energietransitie.

  Dit komt bijvoorbeeld door de veranderendewet- en regelgeving (Omgevingswet), energietransitie en toenemende wensen metbetrekking tot gezondheid & leefbaarheid en participatie waardoor hetcomplex is.

  Daarbij is het belangrijk dat de businesscase klopt zodat deprojecten ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden. Naast een duidelijkestrategie hebben wij ook alle top-expertise in huis om invulling te geven aandeze opgaven, deze te versnellen of nieuwe concepten in de markt te zettenzoals vitalfuturegroup.com.

  Wat je meebrengt

  De functie past helemaalbij jou wanneer je :

 • 10 - 20 jaar relevante ervaring hebt in de financiële aspecten van ruimtelijke ontwikkeling;
 • Actief netwerk hebt in de Nederlandse markt;
 • Strategisch inzicht hebt in de opgaven en (financiële) oplossingen;
 • Leerhouding hebt die voortdurend is gericht op ontwikkeling van persoonlijke en professionele vaardigheden van jezelf en van je collega’s;
 • Uitstekende MS Excel en rapportagevaardigheden hebt;
 • De Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk beheerst.
 • Onze adviseurs werken landelijk. De standplaats is bij voorkeur Amersfoort,Rotterdam of Amsterdam. Omdat het grootste deel van het team in Amersfoortwerkt zul je daar vaak zijn, enige flexibiliteit om deels op andere kantoren tewerken is mogelijk en wordt ook van je verwacht.

  Deels thuiswerken en flexibelewerktijden waren bij ons vóór de coronamaatregelen al mogelijk en vormenonderdeel van de arbeidsvoorwaarden.

  Dit krijg je van ons

  Veel vrijheid en demogelijkheid om je eigen loopbaan vorm te geven. Je hebt goededoorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld in de functie van strategisch adviseur ofrichting andere vakgebieden.

  Je krijgt een afwisselende en verantwoordelijkefunctie waarin je veel (digitaal of live) bij klanten op bezoek gaat samen metje collega's. Daarnaast :

 • Een positie aan de voorkant van maatschappelijke veranderingen als de energietransitie, omgevingswet, klimaatadaptatie, circulaire economie, gezonde stad en digitalisering.
 • Op alle thema’s hebben we top expertise in huis;
 • Werk je in een open en prettige ervaren bedrijfscultuur met gedreven collega’s om (integrale) projecten van topkwaliteit te realiseren voor onze opdrachtgevers;
 • Een goed salaris, mooie ontwikkelmogelijkheden en aansprekende aanvullende voorwaarden zoals een goed pensioen, aanvullende variabele beloning met mogelijkheid voor het aankopen van aandelen in Royal HaskoningDHV;
 • Werk je bij een niet beursgenoteerde onafhankelijke organisatie met korte communicatielijnen, een duidelijke eigen koers waar wij investeren in (digitale) innovaties en persoonlijke ontwikkeling;
 • Bieden we je zeer flexibele werktijden en goede thuiswerkvoorzieningen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier