Project Manager (BESIX RED - Nederland)
BESIX
Rotterdam, ZH, NL
7 uur geleden

Description de l'entreprise

BESIX Real Estate Development (BESIX RED) is een Belgische vastgoedprojectontwikkelaar die zich al meer dan 30 jaar toelegt op de realisatie van woningen, kantoren en retail & services.

BESIX RED is een dochteronderneming van BESIX Group en is actief in België, Luxemburg, Frankrijk en onlangs in Nederland en Portugal.

Samen ontwikkelen we ambitieuze en innovatieve projecten en creëren we zo waarde voor steden en hun inwoners. Met een sterke focus op het ontwikkelen van duurzame gebouwen die de behoeftes van de eindgebruikers weerspiegelen en die nieuwe ervaringen bieden, beschouwt BESIX RED dat maatschappelijke en ecologische bekommernissen, evenals innovatie, vormen dan ook een wezenlijk onderdeel van zijn reflectie op het vastgoed van morgen.

Description du poste

Deze afdeling BESIX RED Nederland is gloednieuw maar stoelt op de kennis en knowhow van BESIX RED, waarvan het hoofdkantoor in Brussel is gelegen.

Het doel is om op korte termijn een satelliet kantoor te openen in Nederland, meer bepaald rondom het station van Rotterdam.

Het team voor Nederland wordt momenteel samengesteld en zal worden geleid door Thomas Veys, Head of the Netherlands voor BESIX RED aan wie je rapporteert.

Je komt dus terecht in een startup-up omgeving binnen een gevestigd bedrijf in ontwikkeling en bouw. Eens het satelliet kantoor operationeel is, zal je regelmatig vanuit Rotterdam opereren, maar evengoed kunnen vergaderingen plaatsvinden in Brussel met de directie.

Vanuit Rotterdam ben je snel in de rest van de Randstad, waar de focus voor de ontwikkelingen ligt.

Verder bestaat er een nauwe samenwerking met BESIX Nederland, de bouwafdeling met kantoor te Dordrecht, en al 27 jaar actief op de Nederlandse markt.

Besix groep wil hiermee haar bestaande diensten in de bouw en concessies in Nederland uitbreiden met projectontwikkeling.

Besix als een One Stop Shop.

In een eerste fase zal er gewerkt worden vanuit Dordrecht, Brussel en thuis, los van de vergaderingen on site in Nederland.

De te volgen projecten zijn Sluishuis te Amsterdam (werffase) en Kijkduin in Den Haag (start verkoop in april 2021 en start bouw eind 2021).

Verder word je betrokken in de projecten die in prospectie zullen worden bestudeerd zoals het analyseren van plannen, opmaken van haalbaarheidsstudies en het bestuderen van juridische en stedenbouwkundige documenten.

Qualifications

 • Projectmanager met 3-7 jaar ervaring in alle facetten van projectontwikkeling en met een sterke affiniteit voor techniek en architectuur;
 • Sterk in het managen van het design team. In Nederland is de taak van de architect kleiner als in België en de ontwikkelaar speelt een veel grotere coördinerende rol;
 • Zelfstandig en proactief. Leergierig en bereid een andere (zakelijke) cultuur aan te leren;
 • Creatief in het zoeken naar technische en economische oplossingen;
 • Interesse in de Nederlandse architectuur en projectontwikkeling;
 • Aandacht voor duurzaamheid en innovatie;
 • Interesse in de commercialisatie van projecten;
 • Affiniteit met de Nederlandse bouwwereld is een absoluut pluspunt, maar geen must. Interesse en bereid te leren zijn wel een minimum;
 • Informations complémentaires

  Een carrière bij BESIX RED is veel meer dan enkel een job. Bij ons denkt u mee in een veranderende, innovatieve wereld, waarbij we uitdagende onderwerpen bestuderen! Deel uitmaken van BESIX-groep is deel uitmaken van een zeer dynamisch en ondernemend bedrijf met ambitieuze en innovatieve doelen.

  We zijn op zoek naar mensen met verschillende persoonlijkheden, denkwijzen en met verschillende achtergronden. We zoeken mensen met innovatieve ideeën die meehelpen met het bouwen aan de iconische projecten van morgen!

  Ons doel is om uit te blinken bij het creëren van een duurzame oplossing voor een betere wereld. Hiermee brengen wij ons bedrijf vooruit en hierdoor blinken we uit!

  Bent u klaar om het verschil te maken?

  Werken bij BESIX RED houdt in dat u veel interessante voordelen krijgt :

 • Een boeiende en uitdagende job in een groeiende omgeving;
 • Een competitief salaris en extra legale voordelen zoals een bedrijfswagen, telefoon en laptop;
 • Flexibel werken met aandacht voor work-life balance. De mogelijkheid je tijd zelf te beheren zolang de doelstelling worden gehaald;
 • De mogelijkheid te werken aan projecten van een substantiële omvang en complexiteit;
 • De mogelijkheid mee te groeien in een nieuwe structuur waarin je persoonlijke inbreng wordt gewaardeerd.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier