Installatiemonteur Utiliteit Dikwandig
Tempo-Team
Eindhoven, Noord Brabant, NL
1 dag geleden

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag kan als dikwandig installatiemonteur in de utiliteit op een mooi project in Eindhoven.

Je ontvangt een bruto salaris tussen € 12,00 en € 17,00 euro per uur. Daarnaast krijg je van ons een goede set handgereedschap, werkkleding en PBM's.

Wat bieden wij jou

 • Startsalaris tussen € 12,00 en € 17,00 per uur
 • 8,33% vakantiegeld en de wettelijke vakantie-uren
 • Reiskostenvergoeding € 0,19 cent per kilometer
 • Bedrijfskleding, PBM's en handgereedschap.
 • Geen VCA? Wij zorgen dat je die kan halen!
 • Geen auto om naar je werk te gaan? Dat regelen we!
 • Wie ben jij

  Jij bent een zelfstandig installatiemonteur met ervaring in autogeen lassen. Verder is het belangrijk dat je je kan vervoeren naar de projecten waar je gaat werken.

  Daarvoor is een rijbewijs nodig. Als je geen auto hebt om naar je werk te gaan is dat geen probleem. Dat regelen we!

 • Je bent een ervaren en zelfstandige installatiemonteur.
 • Je hebt ervaring met autogeen lassen.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Wat ga je doen

  Je gaat aan de slag binnen een organisatie waar veel kennis is van de technische markt in Brabant. Jouw eerste project zal in de utiliteit zijn en bevindt zich in Eindhoven.

  Dit project zal zeker een jaar duren. Project afgerond? Goed bezig! Wij gaan ervoor zorgen dat je door kan naar het volgende project.

  Waar ga je werken

  Dit is natuurlijk afhankelijk van jouw kennis, kunde en voorkeur. Het kan bij dezelfde opdrachtgever zijn maar ook bij een andere opdrachtgever.

  Otter-Westelaken zit namelijk met veel installateurs om tafel en is op de hoogte van de actuele projecten in utiliteit, woningbouw & industrie.

  Zo kan voor jou als installatiemonteur gekeken worden waar je het beste past. Daarbij wordt er onder andere rekening gehouden met jouw ervaring, opleiding, reisbereidheid en kennis.

  Sollicitatie

  Wil jij graag aan de slag als installatiemonteur via Otter-Westelaken en starten met een langdurig project in de utiliteit in Eindhoven?

  Solliciteer dan direct via de button. Je kunt mij natuurlijk ook bellen of Whatsappen via 0622981941. Of mailen naar martijn.nillessen owtd.nl

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier