HRM adviseur
Maandag
Amsterdam, Netherlands
2 dagen geleden

Over de functie

Ben jij de adviseur met passie, aantoonbare kennis van en ervaring op het brede HRM gebied? Heb jij oog voor bredere verbanden, ben jij collegiaal en betrokken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar jou omdat het managementteam van onze gemeentelijke opdrachtgever actief bezig is met de doorontwikkeling van zijn organisatie.

Er is meer structuur aangebracht binnen grotere afdelingen, er zijn uitdagingen verwoord op het strategische en tactische vlak, denk daarbij aan verbeteringen in de dienstverlening, ontwikkeling van medewerkers, veiligheid en aantrekkelijkheid als werkgever.

Samenwerking en toekomstbestendigheid staan centraal. Voor HRM liggen er uitdagingen op het gebied van strategische personeels planning (SPP), WNRA, arbeidsmarktknelpunten en integraal verbinden van (HRM)beleidsvraagstukken met het organisatiebeleid.

Daarnaast is met name het sociaal domein in ontwikkeling waarvoor de gevraagde HRM beleidsadviseur de adviseurstaken op zich neemt.

Jij als HRM adviseur durft buiten de gebaande paden te denken en komt zo tot creatieve oplossingen. Je bent in staat om overstijgend te denken en integraal naar vraagstukken te kijken.

Je kunt beleid maken, je beschikt over een vlotte pen, en bent tevens in staat operationele oplossingen te bewerk stellingen.

Vanwege de veelzijdigheid en soms onvoorspelbaarheid van het werk is een pragmatische en hands-on instelling noodzakelijk.

Samenwerken spreekt voor jou voor zich en je hebt interesse in ingewikkelde (belangen-)tegenstellingen en vraagstukken op (HRM) juridisch, beleidsmatig of operationeel gebied.

Jij als HRM adviseur bent een inspirerend en coachend adviseur, die verbindt en doelen bereikt. Met jouw ervaring als beleidsadviseur maar ook als breed inzetbare HRM-

er kun jij omgaan met wet- en regelgeving, maar ziet dat niet als doel op zich. Als HRM adviseur ben je in staat te werken vanuit organisatiedoelen en je draagt deze consistent uit.

Je bent besluitvaardig & ondernemend en doet concrete voorstellen voor verbeteringen of vernieuwing. Je hebt feeling met normen en waarden in relatie tot gemeentelijke integriteit en je hebt een sterk gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van HRM;
 • Je bent ambitieus en hebt een aansprekende visie op- en kennis van HRM op gemeentelijk niveau;
 • aantal uur per week : 36 uur per week voor 12 maanden, met optie tot verlenging;
 • Werklocatie : kop van Noord-Holland.
 • Wat biedt Maandag® jou?

  Wij bieden een goed salaris volgens de des betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

  Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden zijn niet uitgesloten. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

  Tevens bestaat de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

  Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Ik kom graag met je in contact via : 0683088347 of mailen naar Mandy.

  Killaars maandag.nl. Daarnaast kan je ook solliciteren via de daarvoor bestemde knop!

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier