Subsea Installation Engineer
Sentijn
Randstad
1 dag geleden

Functie omschrijving

Als Subsea Installation Engineer richt jij je op de technische voorbereiding voor installatie projecten voor de product groep Subsea Infrastructure and Pipelay (SIP).

Het is jouw verantwoordelijkheid om procedures te ontwikkelen en werkboeken en rapportages te schrijven, zodat de verschillende projecten succesvol offshore geïnstalleerd kunnen worden.

Jij zal ook offshore gaan om de installatie te begeleiden en om technische hulp te bieden waar nodig.

Vanaf het begin krijg je als Subsea Installation Engineer jouw eigen verantwoordelijkheden; scopes van het project waarvoor jij zorgt dat alle voorbereiding gereed zijn binnen de project planning en budget.

Daarvoor heb jij contact met verschillende disciplines binnen de technology afdeling, waardoor je brede exposure krijgt.

Binnen HMC heb je de mogelijkheid jouw functie te verbreden, wij verwachten ook dat je je op verschillende vlakken zal ontwikkelen.

Functie eisen

 • Je hebt een afgerond HBO of master diploma in Civiele techniek, Werktuigbouwkunde, Lucht & Ruimtevaart of vergelijkbaar.
 • Je hebt kennis van standaarden en weet hoe je ermee moet werken.
 • Je bent communicatief sterk, en vindt het leuk om in multidisciplinaire teams te werken.
 • Jouw Engels is vloeiend, in woord en geschrift.
 • Je ben bereid offshore te gaan en te reizen voor jouw functie.
 • Wij bieden

  Sentijn brengt ingenieurs samen binnen de civiele techniek, offshore en industrie. Wij bieden je de mogelijkheid om als ingenieur aan de slag te gaan bij de meest toonaangevende bedrijven.

  Naast uitstekende primaire voorwaarden hebben we een divers pakket aan aantrekkelijke secundaire voorwaarden. In een zorgvuldig proces worden je prestaties geëvalueerd en wordt gekeken naar je potentie.

  Samen vinden we de positie die past bij jouw wensen en ambities.

  Growth starts with great ambition!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier